3DFoamy Support Click here to get all your 3DFoamy support questions answered.

Cap 232 Pro Motor Mount

Reply
Old 06-06-2009, 07:21 AM
  #1
geno472
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2004
Location: Mechanicsville, MD
Posts: 40
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default Cap 232 Pro Motor Mount



John,

I am getting ready to start building one of the Cap 232 pro kits I have in stock, however the kits back in the day did not come with a radial backplate motor mount (like the one in the "Super" kits). I am going to use a Hacker A20-20L so I need that type of mount. Do you sell them separately or do you have any suggestions on where to buy one?



Thanks,



Gene

geno472 is offline  
Reply With Quote
Old 06-07-2009, 11:42 PM
  #2
JohnVH
 
JohnVH's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: Ferndale, WA
Posts: 16,036
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Cap 232 Pro Motor Mount

Hi Gene, I can send you one, but easier than that, use a large servo wheel, or a round disc of plywood, thats all I use.
JohnVH is offline  
Reply With Quote
Old 06-08-2009, 07:17 AM
  #3
geno472
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2004
Location: Mechanicsville, MD
Posts: 40
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Cap 232 Pro Motor Mount

John,

I found the pattern Imade four years ago when I first started building your models so I cut ten of them out on the scroll saw this weekend. I will start another thread and post pics of the build. Thanks.

Gene
geno472 is offline  
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -8. The time now is 09:00 PM.