Register

If this is your first visit, please click the Sign Up now button to begin the process of creating your account so you can begin posting on our forums! The Sign Up process will only take up about a minute of two of your time.

Results 1 to 1 of 1

  1. #1
    rclugnut10's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Hinsburg , VT
    Posts
    5,877
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback

    Melted Neg. Plug on 977

    My MRC 977 has been having issues charing through the A channel, i've noticed that my Neg plug has suffered some melting over time and was wondering if this has anything to do with it. I hear what sounds like a small electrical arc when i do charge from the A channel but not the B. For the most part of my charing and discharing i'm charging an EP4200 6 cell flat pack that was soldered, and an IB 3800 6 cell assebled to the same specs, these are both rated at 35 amps max discharge. I've removed the stock Tam. style plugs in favor of deans. I usually discharge the packs at the max. 4 amps, and charge at the max. and recomened (for ep 5 amps for ib 6 but only due 5 cuz of charger) 5 amps, could anybody give me some insight on whats up with this??
    thanks
    i'm also emailing MRC

    here are some pics of the plug

    the lug
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	Jh15543.jpg 
Views:	2 
Size:	26.9 KB 
ID:	1195582   Click image for larger version. 

Name:	Av69695.jpg 
Views:	2 
Size:	26.8 KB 
ID:	1195583  
    Savage Flux 2350 Evader ST Pro EXT \'\'Detta ST E Choas, HPI E Firestrom Novus CP


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -6. The time now is 07:03 AM.

SEO by vBSEO 3.6.1 ©2011, Crawlability, Inc.