Airtronics Support Forum Ask any questions you may have about Airtronics radios and product here and get answers direct from the Airtronics Team.

SD-5G Update, 6ch and 5 model memory?

Reply
Old 09-26-2010, 05:03 AM
  #1
Pippin
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2004
Location: College Park, MD
Posts: 671
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default SD-5G Update, 6ch and 5 model memory?

Just found a picture showing a 6th channel called AX and 5 models instead of 3 in the display.

How can I update my SD-5 to the configuration shown in the picture?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Ki19841.jpg
Views:	19
Size:	93.5 KB
ID:	1506779  
Pippin is offline  
Reply With Quote
Old 09-27-2010, 04:29 PM
  #2
Pippin
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2004
Location: College Park, MD
Posts: 671
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: SD-5G Update, 6ch and 5 model memory?

I got a better picture:
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Jg14175.jpg
Views:	22
Size:	53.7 KB
ID:	1507739  
Pippin is offline  
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -8. The time now is 04:51 PM.