Register

If this is your first visit, please click the Sign Up now button to begin the process of creating your account so you can begin posting on our forums! The Sign Up process will only take up about a minute of two of your time.

Results 1 to 7 of 7

Thread: Flap switch


  1. #1

    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Franklin, TX
    Posts
    76
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback

    Flap switch



    I have broken the Gimble off of my flap switch do I need to send in the radio and have you replace it or can I have you send me the switch and replace myself? It's RD8000

    Thanks Lanny


  2. #2

    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Cookeville, TN
    Posts
    233
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback

    RE: Flap switch

    You can replace it yourself.  All the switches are listed on HP's website.

    TM

  3. #3

    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Franklin, TX
    Posts
    76
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback

    RE: Flap switch

    Who is HP? and thanks for the info.

  4. #4

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Fountain Valley, CA
    Posts
    377
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback

    RE: Flap switch

    he is referring to hobbypeople.net
    Airtronics parts are also all cross referenced right now at our global service website.
    Here is a link to the the page that lists all of the parts
    http://globalservices.globalhobby.com/part/751700.asp
    Mike Greenshields - Product Manager
    Airtronics - Global Hobby Distributors

  5. #5

    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Franklin, TX
    Posts
    76
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback

    RE: Flap switch

    Thanks Mike I just ordered one from you I hope it's the right one it's my flap switch and the switch I ordered is part#495788

    Thanks Lanny

  6. #6

    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Franklin, TX
    Posts
    76
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback

    RE: Flap switch

    Mike, well I said that and now it will not process my order it just stays stuck in the pay screen I hope i didn't order 3 times cause thats how many times i tried. 
     
    Thanks Lanny

  7. #7

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Fountain Valley, CA
    Posts
    377
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback

    RE: Flap switch

    hmmm! That seems very odd!
    Contact service directly so that they can check to see if your order went through, if it was duplicated, etc.

    service@globalhobby.net

    Be sure to provide name and complete address and what you ordered in the email so that they can check it out for you.

    Mike
    Mike Greenshields - Product Manager
    Airtronics - Global Hobby Distributors


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -6. The time now is 04:06 PM.

SEO by vBSEO 3.6.1 ©2011, Crawlability, Inc.