Airtronics Support Forum Ask any questions you may have about Airtronics radios and product here and get answers direct from the Airtronics Team.

New SD-10G - Was it updated?

Reply
Old 12-13-2010, 06:22 PM
  #1
Deggleston
Thread Starter
 
Join Date: Oct 2002
Location: buzzard breath, MT
Posts: 40
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default New SD-10G - Was it updated?

Hi,

I just got a new SD-10G which has a serial # in the Service Bulletin Range of affected TX's. When I took the back off to adjust the stick tension, I noticed the Rf module has a componet on it marked NEW. Does this mean it has been updated?

Thanks,

Dave
Deggleston is offline  
Reply With Quote
Old 12-14-2010, 04:15 AM
  #2
petec
 
petec's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Beaver Falls, PA
Posts: 2,073
Default RE: New SD-10G - Was it updated?

I beleive that al the new stock, even if the serial # is in the affected range, has been updated. If I am mistaken I am sure Mike will chime in and let us both know.
petec is offline  
Reply With Quote
Old 12-14-2010, 09:53 AM
  #3
ChrisVerano
 
Join Date: Aug 2010
Location: Torrance, CA
Posts: 7
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: New SD-10G - Was it updated?

All the new RF boards have new written on them. You have an updated transmitter.
ChrisVerano is offline  
Reply With Quote
Old 12-14-2010, 11:43 AM
  #4
MikeGreenshields
 
Join Date: Mar 2005
Location: Fountain Valley, CA
Posts: 380
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: New SD-10G - Was it updated?

If your radio left this building after the 17th of November, it was updated here (so it originally did need to be updated but we updated it before we sold it) which is why it's on the serial number list. Sorry for the confusion.
MikeGreenshields is offline  
Reply With Quote
Old 12-14-2010, 02:40 PM
  #5
Deggleston
Thread Starter
 
Join Date: Oct 2002
Location: buzzard breath, MT
Posts: 40
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: New SD-10G - Was it updated?

I thought so.

Thanks,

Dave
Deggleston is offline  
Reply With Quote
Old 08-25-2012, 08:48 PM
  #6
rlemaster
 
rlemaster's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Lakeland, TN
Posts: 128
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: New SD-10G - Was it updated?

It's been a while since this post was made so perhaps the NEW stamp is no longer placed on the RF modules, but I just purchased an SD-10G that was "supposedly" new from EBay and I do not see anything like that on mine. I opened it up to check so my question is, is there any other way to tell?

My serial number does fall within the range on the tech note but I really don't know when the item was originally purchased.

Thanks,
Russ
rlemaster is offline  
Reply With Quote
Old 08-28-2012, 09:02 AM
  #7
FarrellF
 
Join Date: Aug 2010
Location: Long Beach, CA
Posts: 7
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: New SD-10G - Was it updated?

On the back of your radio is a sticker with an FCC ID number. If that number contains the letters "ATX" it needs to be sent in for the update. If not, it has already been updated.

-Farrell
FarrellF is offline  
Reply With Quote
Old 08-28-2012, 03:49 PM
  #8
rlemaster
 
rlemaster's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Lakeland, TN
Posts: 128
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: New SD-10G - Was it updated?

Thanks Farrell, it does indeed have those letters in it so I'll go through the procedures for getting a return authorization to have it updated.

Thanks,
Russ
rlemaster is offline  
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -8. The time now is 01:23 AM.