Airtronics Support Forum Ask any questions you may have about Airtronics radios and product here and get answers direct from the Airtronics Team.

SD-10G Antenna

Reply
Old 03-04-2011, 03:02 PM
  #1
Tripower455
Thread Starter
 
Tripower455's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Naples, FL
Posts: 526
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default SD-10G Antenna

I just picked up a new SD10G, which I LOVE. I've been using Airtronics for the last 22 years, and have always been 100% satisfied with them.

Is the tx antenna supposed to pull out? Mine doesn't pull out at all, and I don't want to force it. Did ATX change this from the early models?

Tripower455 is offline  
Reply With Quote
Old 03-04-2011, 03:13 PM
  #2
petec
 
petec's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Beaver Falls, PA
Posts: 2,073
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: SD-10G Antenna

That has changed. I have an early one and the antenna pulls out but the new ones do not.
petec is offline  
Reply With Quote
Old 03-04-2011, 03:14 PM
  #3
Tripower455
Thread Starter
 
Tripower455's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Naples, FL
Posts: 526
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: SD-10G Antenna

Awesome! Thanks for the quick reply! BTW, I went to college in your area, and lived in Beaver Falls for a few years!
Tripower455 is offline  
Reply With Quote
Old 03-05-2011, 09:36 AM
  #4
john911
 
Join Date: Mar 2008
Location: warren, OH
Posts: 148
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: SD-10G Antenna

they just replaced my radio for me this would been good to know.im getting sick of have to look for changes an updates on the web.
john911 is offline  
Reply With Quote
Old 03-20-2011, 06:37 PM
  #5
Tripower455
Thread Starter
 
Tripower455's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Naples, FL
Posts: 526
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: SD-10G Antenna

Well, I've got mine up and running in 3 planes so far. Great radio! I am still figuring out stuff, but it was super easy to get a basic setup done on a scale plane, pattern plane and a sport plane.

Has anyone physically moved the top switches around? I would like the shorter ones outboard, and the longer ones inboard.
Tripower455 is offline  
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -8. The time now is 11:14 AM.