Airtronics Support Forum Ask any questions you may have about Airtronics radios and product here and get answers direct from the Airtronics Team.

RD 8000 Buddy Box Question

Reply
Old 06-08-2011, 02:43 PM
  #1
skysfallin
Thread Starter
 
Join Date: Feb 2009
Location: Rising Sun, MD
Posts: 448
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RD 8000 Buddy Box Question

I'm going to teach a friend on Saturday to at least try to fly. Here is the issue. I have two RDS 8000 transmitters. I am using an electric plane to fly. When I push the trainer button on the master box the engine runs at a medium speed. I made sure all the trims are set to zero. That didn't make any difference. I set the trims in the opposite directio and that didn't make any difference either. I matched both boxes with all the settings identical and all other cotrol surfaces work ok. The engine runs on the master box even without being hooked to the slave by pushing the trainer button. What gives, does any one know why the engine is running.
skysfallin is offline  
Reply With Quote
Old 06-13-2011, 07:25 AM
  #2
I ALSO FLY RC
 
Join Date: Mar 2007
Location: Fairfield, CA
Posts: 38
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: RD 8000 Buddy Box Question

Some early units had this Master/Trainer button issue. If you want to have it corrected you will have to return the transmitter to AIRTRONICS Service. It is a warranty repair. The address is 18480 Bandilier Circle, Fountain Valley, CA 92708

AIRTRONICS TECHNICAL SUPPORT
800-161-1178
I ALSO FLY RC is offline  
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -8. The time now is 10:50 AM.