Airtronics Support Forum Ask any questions you may have about Airtronics radios and product here and get answers direct from the Airtronics Team.

Airtronics SD-10G TX and RX with Futaba digital and BLS servos??.

Reply
Old 03-09-2012, 08:54 PM
  #1
GiMsAcE
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2008
Location: ORANJESTAD, ARUBA
Posts: 94
Default Airtronics SD-10G TX and RX with Futaba digital and BLS servos??.

Hi all.

Can I use Futaba digital or BLS servos with the Airtronics SD-10G TX and RX without any problems?.

Thanks.
GiMsAcE is offline  
Reply With Quote
Old 03-10-2012, 03:11 AM
  #2
petec
 
petec's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Beaver Falls, PA
Posts: 2,073
Default RE: Airtronics SD-10G TX and RX with Futaba digital and BLS servos??.

I have run quite a few different Futaba digitals on my FHSS-1 and FHSS-3 RXs with no issues. The only issue I have ever been aware of, and witnessed this myself, were some analog servos did not like the FHSS-3 RX.
petec is offline  
Reply With Quote
Old 03-12-2012, 07:29 AM
  #3
Tree Top Flyer
 
Join Date: Feb 2002
Location: Denver, CO
Posts: 53
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Airtronics SD-10G TX and RX with Futaba digital and BLS servos??.

I am running BLS157s and 155s with the SD-10G and the 10ch FHSS-3 RX. No problem at all.

Larry in Denver
Tree Top Flyer is offline  
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -8. The time now is 06:52 PM.