Airtronics Support Forum Ask any questions you may have about Airtronics radios and product here and get answers direct from the Airtronics Team.

power line insulators in model

Reply
Old 09-04-2012, 12:10 AM
  #1
adamconant
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2012
Location: ,
Posts: 5
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default power line insulators in model

As known to all, the power line insulators play a vital role in transmitting power.
Without them, we could easily get an electric shock.
I have been designing a model assembled with the power line insulators, and get to know if I can replace with other items to work as insulating?
And I tried several times before, yet still have not found out viable solutions as well as searching forums.


adamconant is offline  
Reply With Quote
Old 09-06-2012, 06:39 AM
  #2
raptureboy
 
raptureboy's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Kempton PA
Posts: 2,608
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: power line insulators in model

What has this got to do with Airtronics radios? Or any thing related to RC.
raptureboy is offline  
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -8. The time now is 09:33 PM.