The Clubhouse If it doesn't fit in any other category and is about general RC stuff then post it here at the Clubhouse.

Smilies, and photos issues?

Reply
Old 06-25-2012, 07:31 AM
  #1
Kmot
Thread Starter
 
Kmot's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Northridge, CA
Posts: 10,906
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default Smilies, and photos issues?

I thought about posting this waaaaaaaaaaaaay down below in the forum problems area, but I bet it gets seen and discussed more here in the Clubhouse.

1) Okay, for some strange reason, for many months now, the smilies have not worked for me. The ones immediately on the left do, but the "more smileys" are weirded out. Even in posts.

2) When looking at photos in a post, when I click on the arrow to move to the next photo, it just closes the photo. I must open each photo separately, and again clicking the arrow to continue just closes it. BUT, on RCU's sister site, Wattflyer, it works as it should and I can scroll through the photos.

Over the months, I have deleted cookies, browser histories, all that sort of thing. And the issue remains.

Anyone else experienced this? Anyone else come up with a fix for it?

Thanks!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Ig13777.jpg
Views:	7
Size:	56.0 KB
ID:	1775588  
Kmot is offline  
Reply With Quote
Old 06-25-2012, 07:39 AM
  #2
Kmot
Thread Starter
 
Kmot's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Northridge, CA
Posts: 10,906
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Smilies, and photos issues?

I normally use Chrome as my browser. Checking it out on Internet Explorer, the extra smilies are still weirded out. But I am able to scroll through post photos. So I have defined the photo issue as a Chrome browser problem.

Can anyone help with the smilie gif's?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Ay74219.jpg
Views:	5
Size:	59.8 KB
ID:	1775589  
Kmot is offline  
Reply With Quote
Old 06-25-2012, 08:10 AM
  #3
Kmot
Thread Starter
 
Kmot's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Northridge, CA
Posts: 10,906
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Smilies, and photos issues?

However, the photo scrolling works with Chrome, at Wattflyer. Only at RCU is it buggy.
Kmot is offline  
Reply With Quote
Old 06-25-2012, 08:18 AM
  #4
scale only 4 me
 
scale only 4 me's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Avon Lake, OH
Posts: 9,600
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Smilies, and photos issues?

Problem 1 I also have. I'm not a big smilly ueer so I didn't notice until I just tried it.

Problem 2 I don't,,,, although sometimes if lets say they have 6 pics posted, If I start with the third pic it won't scroll backwards past the first pic I select to #1, but if I do start with #1 it will scroll back and forth normally
scale only 4 me is offline  
Reply With Quote
Old 06-25-2012, 08:36 AM
  #5
vicman
 
vicman's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Valdese, NC
Posts: 9,907
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Smilies, and photos issues?

I have both problems. Lately I just work with what we got and try to remember it's a free site.[&o]
vicman is offline  
Reply With Quote
Old 06-25-2012, 08:48 AM
  #6
Live Wire
 
Live Wire's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: Sterling , CO
Posts: 6,059
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Smilies, and photos issues?

You will find out RCU hasw no Problems[:'(][sm=frown.gif]
Sorry Vic could not heip my self[&o]
Live Wire is offline  
Reply With Quote
Old 06-25-2012, 09:09 AM
  #7
scale only 4 me
 
scale only 4 me's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Avon Lake, OH
Posts: 9,600
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Smilies, and photos issues?

What is the saying??

I don't have an attitude problem, you have a problem with my attitude, and that's not my problem.
scale only 4 me is offline  
Reply With Quote
Old 06-25-2012, 03:03 PM
  #8
Kmot
Thread Starter
 
Kmot's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Northridge, CA
Posts: 10,906
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Smilies, and photos issues?

Well, I am glad to know that I am not alone in this boat.
Kmot is offline  
Reply With Quote
Old 06-25-2012, 05:45 PM
  #9
bullseye000
 
Join Date: Jul 2002
Location: Batavia, IL
Posts: 284
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Smilies, and photos issues?

I'm using Firefox and no joy with the smileys. This forum needs total make over. Everything seems out of date and there is an awful lot that doesn't seem to work like it shoudl.
bullseye000 is offline  
Reply With Quote
Old 06-25-2012, 08:31 PM
  #10
countilaw
 
countilaw's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: Grand Prairie, TX
Posts: 1,258
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Smilies, and photos issues?

The only problem I have is that sometimes I have to wait for the type to catch up with my typing. But I think that's a problem with my computer. So over all, I'm happy with it.

I am using Firefox 10.1.1

Frank
countilaw is offline  
Reply With Quote
Old 07-02-2012, 12:56 AM
  #11
vasek
 
vasek's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Prague, CZECH REPUBLIC
Posts: 4,083
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Smilies, and photos issues?


Quote:
ORIGINAL: bullseye000

This forum needs total make over. Everything seems out of date and there is an awful lot that doesn't seem to work like it shoudl.
That's one of the problems.... when they try to "upgrade" it just gets worse. Leave it alone, just fix the problems as is
vasek is offline  
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -8. The time now is 12:27 AM.