Electric General Discussion General Discussion forum about rc electric related aircraft, accessories, flight, tips, etc.

servo mAh?

Reply
Old 10-14-2012, 10:34 AM
  #1
handyman
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2003
Location: tomsriver, NJ
Posts: 458
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default servo mAh?

how do you find oy how many mAh servos use......
handyman is offline  
Reply With Quote
Old 10-14-2012, 11:15 AM
  #2
guver
 
Join Date: Mar 2003
Location: LaGrange, OH
Posts: 14,857
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: servo mAh?

capacity is current over a length of time (current times time) You'd need to know the total time and the average current and multiply them together.

An example may be 500 ma for 30 minutes uses 250mah total.
guver is offline  
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -8. The time now is 04:20 AM.