Register

If this is your first visit, please click the Sign Up now button to begin the process of creating your account so you can begin posting on our forums! The Sign Up process will only take up about a minute of two of your time.

Results 1 to 3 of 3

  1. #1

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Whitman, MA
    Posts
    13
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback

    shogun 400 blades wont spin but tail does

    I just finished setting up my shogun 400, and the blades barely spin when i increase throttle, but the tail goes extremely fast. Anyone help me out this is my first CP heli.

    Thanks,
    ZipPhReaK

  2. #2

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Toronto, ON, CANADA
    Posts
    179
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback

    RE: shogun 400 blades wont spin but tail does

    may be the one way bearing is up side down on the main gear!

  3. #3

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Whitman, MA
    Posts
    13
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback

    RE: shogun 400 blades wont spin but tail does

    nope it ended up being a set screw on one of the bearings on the main shaft. silly.

    thanks,
    ZipPhReaK


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -6. The time now is 01:34 AM.

SEO by vBSEO 3.6.1 ©2011, Crawlability, Inc.