Electric Training If you are new to electric learn more about them here or ask questions.

Multiplex ESC Beeping - Easystar

Reply

Old 03-20-2006, 01:42 AM
  #1  
garywi
Senior Member
Thread Starter
My Feedback: (3)
 
garywi's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Somewhere, AZ
Posts: 368
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default Multiplex ESC Beeping - Easystar

I took out all the electronics out of the Easystar and am making a GWS Slowstick. I have everything assembled now. When I plug in the battery to the speed control there is an LED blinking and a beep...beep. The servors don't move, the motor does not move. Fully charged and checked battery, OK.

What am I missing?
garywi is offline  
Reply With Quote
Old 03-20-2006, 10:27 AM
  #2  
nothinglasts
Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: , AUSTRALIA
Posts: 32
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Multiplex ESC Beeping - Easystar

An easystar? Haha.. sorry.

Have you plugged the speed control BEC lead to the receiver in the wrong way?
Yellow wires on all three point towards the crystal. Worth checking.
nothinglasts is offline  
Reply With Quote
Old 03-20-2006, 02:29 PM
  #3  
garywi
Senior Member
Thread Starter
My Feedback: (3)
 
garywi's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Somewhere, AZ
Posts: 368
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Multiplex ESC Beeping - Easystar

I will get home and check the wires. Yellow towards crystal. Thanks!
garywi is offline  
Reply With Quote

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service