Exceed RC Support - Helicopter Discuss all Helicopter Support for items purchased or will be purchasing at Exceed RC.

raptor g2 transmitter set up

Reply
Old 04-18-2007, 09:06 PM
  #1
ojohno
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2007
Location: , SC
Posts: 15
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default raptor g2 transmitter set up

i know ive read all the crapy reviews and opinions. BUT i bought one any way
o yea did i mention that i have no idea what im doing! funny right
any way i live in a small lame ass town where no one has ever seen a helo let alone fly one so i got no local help.

my transmitter is messed up its got what seems like 1 million buttons on the back. no it really only has 12 and ive seemed to manage to mess them up with the help of my 2 and 5 year old daughters

so now my throttle works upside down (push down to throttle up) and who knows what else is messed up because like i said i got no idea what im doing so could some one with one of these helos tell me what theire factory settings where (are).

o yea the factory settings worked fine for me, all the crapy reviews...... well who knows it flew fine the first time but john cant land a helo yet
ojohno is offline  
Reply With Quote
Old 04-27-2007, 03:09 AM
  #2
yadac123
 
Join Date: Sep 2005
Location: , CA
Posts: 1,484
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: raptor g2 transmitter set up

which TX version do you have? I'll get you the default settings
yadac123 is offline  
Reply With Quote
Old 04-27-2007, 06:19 AM
  #3
ojohno
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2007
Location: , SC
Posts: 15
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: raptor g2 transmitter set up

i have a WK-0701 it came with the helo
also another thing if you dont mind my servo butnt out im guessing because it wont move it just gets hot any suggestions on an upgrade?
thanks
ojohno is offline  
Reply With Quote
Old 05-14-2007, 02:15 AM
  #4
starcop
 
Join Date: Dec 2005
Location: Nampa , ID
Posts: 1,296
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: raptor g2 transmitter set up

Yes go here, starcop http://www.rcuniverse.com/forum/m_5028125/tm.htm
starcop is offline  
Reply With Quote
Old 05-19-2007, 11:07 PM
  #5
dooleyje
 
Join Date: Apr 2007
Location: Mooresville, NC
Posts: 2,564
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: raptor g2 transmitter set up

Ojohno, where in SC are you? StarCOP is da man on the G2. Read that tread all the way through and you will learn a lot of things on not only the G2 but also helis in general.
Great job Starcop!

JIM
dooleyje is offline  
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -8. The time now is 04:23 PM.