Register

If this is your first visit, please click the Sign Up now button to begin the process of creating your account so you can begin posting on our forums! The Sign Up process will only take up about a minute of two of your time.

Results 1 to 3 of 3

  1. #1

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    pinole, CA
    Posts
    136
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback

    zero throttle but blades are still spinning...

    Trim #2 is way down already. Turning trim # 2 up will increas the speed at zero throttle. Can anyone let me know what's wrong. On the transmitter that came with the heli, the throttle zero setting is resting between 1st and 2nd notch level. It cannot go down any further. Thanks for any help.

  2. #2

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    , CA
    Posts
    1,484
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback

    RE: zero throttle but blades are still spinning...

    sorry I don't understand your question. what's your heli?

    Andy
    Andy - Official Exceed RC Support Forum Host

  3. #3

    Join Date
    Jan 2013
    Location
    westlake, LA
    Posts
    1
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback

    RE: zero throttle but blades are still spinning...

    same issue falcon40v2 2.4 . as soon as i plug the battery in main blade starts spinning. tx iis set to zero throttle. yes i did have a crash an snaped a main blade. should i change the motor(esc is mounted on the motor)  or would it be in my receiver. thanks


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -6. The time now is 05:08 PM.

SEO by vBSEO 3.6.1 ©2011, Crawlability, Inc.