Exceed RC Support - Helicopter Discuss all Helicopter Support for items purchased or will be purchasing at Exceed RC.

DX6i SETUP FOR RAPTOR G2

Reply
Old 11-21-2008, 08:22 PM
  #1
cjennjr
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2008
Location: BARTLETT, TN
Posts: 181
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default DX6i SETUP FOR RAPTOR G2

Andy - I just purchased the Spektrum DX6i for my Raptor G2. Everything is set with the exception of the pitch servo - it doesn't want to move!!! I have it hooked up in the AUX slot on my AR6100, and I have max settings for movement, yet it only moves approx. +2 degrees max. What do you think is wrong? Gyro is good, aileron and elevator is good; and yes, the servo works. Thanks in advance!
cjennjr is offline  
Reply With Quote
Old 11-24-2008, 03:29 AM
  #2
yadac123
 
Join Date: Sep 2005
Location: , CA
Posts: 1,484
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: DX6i SETUP FOR RAPTOR G2

did you set the swash type to 1 servo? under the swash menu did you set the range for the pitch?

if your alieron servo and elevator servo is good try plugging them to the aux 1 and see if you still get the +2. If yes, then it's not a servo problem.

Andy
Quote:
ORIGINAL: cjennjr

Andy - I just purchased the Spektrum DX6i for my Raptor G2. Everything is set with the exception of the pitch servo - it doesn't want to move!!! I have it hooked up in the AUX slot on my AR6100, and I have max settings for movement, yet it only moves approx. +2 degrees max. What do you think is wrong? Gyro is good, aileron and elevator is good; and yes, the servo works. Thanks in advance!
yadac123 is offline  
Reply With Quote
Old 11-24-2008, 07:35 PM
  #3
cjennjr
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2008
Location: BARTLETT, TN
Posts: 181
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: DX6i SETUP FOR RAPTOR G2

Andy - it was the swash. Set it to one servo, and everything's fine now. Adjusted the pitch, and I'm ready to fly!! Just got to secure everything in place, rx, esc, etc. and I'll be good to go. I'll probably take a pic and post it along with my Belt CP. Thanks for your help.
cjennjr is offline  
Reply With Quote
Old 11-24-2008, 09:26 PM
  #4
yadac123
 
Join Date: Sep 2005
Location: , CA
Posts: 1,484
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: DX6i SETUP FOR RAPTOR G2

Kool

Andy
yadac123 is offline  
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -8. The time now is 09:30 AM.