Exceed RC Support - Helicopter Discuss all Helicopter Support for items purchased or will be purchasing at Exceed RC.

No tail rotor response

Reply
Old 01-06-2009, 01:09 AM
  #1
V1V2Rotate
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2009
Location: Coronado, CA
Posts: 3
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default No tail rotor response

How do I trouble shoot this problem? It is out of the box, no after market parts. On my second attempt to hover the helo it spins clockwise. I've discovered I have no tail rotor control. Motor disconnected, xmitter on, attach battery and the gyro has synced with the xmitter. The led is on steady. When I move the throttle stick left or right the led on the gyro blinks (receiving commands from the xmitter?), but not even a sign of life!! I cannot advance until this is corrected.

How do I????

Great site. What little I know at this point has been from reading everyone else's comments. Unfortunately, I haven't found one that addresses my problem.

V

P.S. What does "put the gyro in HH" mean? I saw that on one of the Post.
V1V2Rotate is offline  
Reply With Quote
Old 01-23-2009, 03:17 AM
  #2
yadac123
 
Join Date: Sep 2005
Location: , CA
Posts: 1,484
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: No tail rotor response

do you have a G2? I think your tail pulley gear is stripper. Can you hold the tail rotor with right hand and spin the main gear clockwise. there should be a lock, if not then you need to replace part number 26.

Andy
yadac123 is offline  
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -8. The time now is 04:21 AM.