Exceed RC Support - Helicopter Discuss all Helicopter Support for items purchased or will be purchasing at Exceed RC.

No Throttle

Reply
Old 06-15-2010, 11:57 PM
  #1
mericland
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2010
Location: Glendale, CA
Posts: 2
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default No Throttle



Hi, I just bought an older version of the G2 on Ebay. It came with the WK-0701 TX. I am running the initial checks and I have no throttle. When I throttle up, it adjusts the pitch on the blades. I ran a search of the Forum and didn't find anything that seemed to apply. I ran a search of dip switch settings and veified that mine are 2,4,6,7, on and all others off. Can you help?

Mike

mericland is offline  
Reply With Quote
Old 06-16-2010, 02:07 PM
  #2
mericland
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2010
Location: Glendale, CA
Posts: 2
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: No Throttle

Ah ha - I figured it out (actually I just read deeper in the forum). I was too eager and didn't wait for the gyro to sync before trying to give it the gas (or juice in this case). Works like a champ. Can't wait to give it a whirl in the air and not just spinning it up in the living room.
mericland is offline  
Reply With Quote
Old 06-18-2010, 06:58 PM
  #3
yadac123
 
Join Date: Sep 2005
Location: , CA
Posts: 1,484
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: No Throttle



Happy flying!

Andy
yadac123 is offline  
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -8. The time now is 04:42 AM.