Extreme Speed Prop Planes Discuss the need for speed with fast prop planes (Screamin Demon, Diamond Dust, Shrikes or any REAL sound breakin'''' plane)

spinner on DDust?

Reply

Old 05-18-2003, 04:39 AM
  #1  
dioncuda
Senior Member
Thread Starter
 
dioncuda's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: morgantown, KY
Posts: 326
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default spinner on DDust?

HELLO,i did a search on this but didnt find anything.i have seen pictures of the DDust with and without a spinner.do i need a spinner? if so witch one. i have a DDust, going to get a .46fx and tune pipe.i have read alot on here about that combo.for the money its not bad.THANKS FOR ANY HELP
dioncuda is offline  
Reply With Quote
Old 05-18-2003, 01:42 PM
  #2  
pdxpaul
Senior Member
My Feedback: (1)
 
Join Date: Mar 2002
Location: Portland, OR
Posts: 135
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default spinner on DDust?

You only need a spinner for your electric starter. I like and use the Dubro spinner prop nut, for my diamond dust and quickies. Paul
pdxpaul is offline  
Reply With Quote
Old 05-18-2003, 04:04 PM
  #3  
Cactus.
Senior Member
My Feedback: (1)
 
Cactus.'s Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: CamborneCornwall, UNITED KINGDOM
Posts: 6,136
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default spinner on DDust?

Propnut and flick starting all the way
Cactus. is offline  
Reply With Quote
Old 05-19-2003, 03:29 AM
  #4  
dioncuda
Senior Member
Thread Starter
 
dioncuda's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: morgantown, KY
Posts: 326
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default spinner on DDust?

Great,Thanks for the info.prop nut it is!
dioncuda is offline  
Reply With Quote
Old 05-19-2003, 04:00 AM
  #5  
FlooredCOBRA
Senior Member
 
Join Date: Aug 2002
Location: Hampton, GA
Posts: 1,551
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default spinner on DDust?

i don't use them because they take away the meat of the prop. I use hub nuts so all the prop is exposed
FlooredCOBRA is offline  
Reply With Quote

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service