Forum questions or problems Post any questions about how to use the forum or any bugs/problems you may be having in this forum.

My posts

Reply
Old 08-13-2012, 09:59 AM
  #1
csandt051196
Thread Starter
 
Join Date: Feb 2002
Location: Broomfield, CO
Posts: 377
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default My posts

What happened to my posts. I have none after 2010. 2011 and 2012 have been deleted. Why?
csandt051196 is offline  
Reply With Quote
Old 08-13-2012, 10:09 AM
  #2
RCKen
RCU Forum Manager/Admin
 
RCKen's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Lawton, OK
Posts: 26,772
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: My posts

I can see every post you have made all the way back to your first post made in July of 2002   http://www.rcuniverse.com/forum/m_18.../tm.htm#181436

Sometimes there is a software glitch when you try to view posts on a member, and I suspect that is what is happening to you. From my experience this happens more often when you are using Internet Explorer. I use Google Chrome as my browser and this bug happens a lot less with it than anything else I've tried. Try switching browsers and see if your posts list doesn't show back up.

Hope this helps

Ken
RCKen is offline  
Reply With Quote
Old 08-13-2012, 10:23 AM
  #3
csandt051196
Thread Starter
 
Join Date: Feb 2002
Location: Broomfield, CO
Posts: 377
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: My posts

Thanks. I had some good information posted concerning Jet Tronics set up. I was trying to find that. I will try tonight at home on my laptop.
csandt051196 is offline  
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -8. The time now is 11:26 PM.