Forum questions or problems Post any questions about how to use the forum or any bugs/problems you may be having in this forum.

search function doesn't work well

Reply
Old 10-04-2012, 03:44 PM
  #1
Neddy191
Thread Starter
 
Neddy191's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Advance, NC
Posts: 312
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default search function doesn't work well

I've been back on the board for several months and have tried to search for alot of topics under the "new" search tool. I often get no matching threads when if I click on the old search and type the same term I get many matches. Any tips on how to use the "new" search function better?
Neddy191 is offline  
Reply With Quote
Old 10-05-2012, 01:50 AM
  #2
Joystick TX
 
Joystick TX's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: N. Richland Hills, TX
Posts: 1,262
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: search function doesn't work well


Quote:
ORIGINAL: Neddy191

I've been back on the board for several months and have tried to search for alot of topics under the "new" search tool. I often get no matching threads when if I click on the old search and type the same term I get many matches. Any tips on how to use the "new" search function better?
Don't waste time with the RCU search tool, and I use the term "search tool" loosely.

Use the Google search tool at the bottom of your screen:



It works the way the RCU search tool would work if they had one.
Joystick TX is offline  
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -8. The time now is 10:05 AM.