Forum questions or problems Post any questions about how to use the forum or any bugs/problems you may be having in this forum.

search function

Closed Thread

Old 07-10-2013, 11:24 AM
  #1  
ryback770
Junior Member
Thread Starter
My Feedback: (3)
 
Join Date: Jun 2008
Location: Loganville, GA
Posts: 5
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default search function

for some reason the SEARCH FUNCTION is not working. tried it on this forum as well..
is it my computer, or application probs???[]
ryback770 is offline  
Old 07-15-2013, 05:55 PM
  #2  
montemadness71
 
Join Date: Nov 2005
Location: Middletown, OH
Posts: 94
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: search function

I'm having the same problem. Every time I try to search a item like HPI, E-flite, ect... It says there is no item listed.LOL
montemadness71 is offline  
Old 08-23-2013, 01:25 PM
  #3  
IBpark
Administrator
 
Join Date: Jun 2013
Location: El Segundo, CA
Posts: 190
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

Originally Posted by montemadness71 View Post
I'm having the same problem. Every time I try to search a item like HPI, E-flite, ect... It says there is no item listed.LOL
This problem should be fixed now. If you are still having this issue, please report to Report bugs with new vbulletin forum here. Thank you!
IBpark is offline  

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service