Register

If this is your first visit, please click the Sign Up now button to begin the process of creating your account so you can begin posting on our forums! The Sign Up process will only take up about a minute of two of your time.

Page 11 of 65 FirstFirst ... 9101112132161 ... LastLast
Results 251 to 275 of 1602

  1. #251
    JAS's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    Around the World
    Posts
    1,394
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback

    Pictures to be viewed by general public?

    I haven't had time to really run through all the new stuff with the revamped site, but one thing I noticed right off the bat was that pictures do not show up unless you are signed in anymore. Will this be permanent or will pictures be able to be seen without logging in all the time? I don't always log in and I send family and friends here to follow events and they don't have (or don't want) to sign in. Other than that, the site is looking pretty good with all the changes so far. Thanks

    OK, just signed out 3 times and it won't sign me out, even after refreshing the page. What am I doing wrong lol?
    Last edited by JAS; 08-08-2013 at 08:45 AM.
    Uncle JAS x 2
    Shulman Aviation
    jasonshangar.weebly.

  2. #252
    raptureboy's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Kempton, Pa PA
    Posts
    2,017
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback
    O.k I click on the manage my subcriptions tab and get a a page not found error. Also I tried to remove myself from this subsription( which I did not subscribe to) and lost all my 18 subcriptions. Thanks alot. Now, care to tell me how to manage my subscriptions?
    If what you believed to be true was false would you want to know the truth?

    "You shall know the truth, and the truth will set you free".

  3. #253
    RCU Forum Manager/Admin RCKen's Avatar
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Lawton, OK
    Posts
    25,791
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback
    Quote Originally Posted by VincentJ View Post
    I still haven't gotten a response back as to why I can't post photos...Keeps saying file is too large. Same photos I regularly posted before the upgrade. I would appreciate a response to this inquiry.
    Vincent,
    Please email me an image that you are trying to upload so that I can do a test with it to try and see what problems you are having. ken@rcuniverse.com

    Ken
    The take off is optional, but the landing is MANDATORY!!
    RCU Forum Manager
    www.gettingairborne.com
    RCKen Publications
    Brotherhood's
    Ultra Sport Brother #1
    Sig Brotherhood #4
    Balsa USA #4

  4. #254
    Administrator
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    El Segundo, CA
    Posts
    190
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback
    Quote Originally Posted by rotarydoc View Post
    Having an issue when replying, using Windows 8/Internet Exporer 10.....after typing a sentence, and hitting enter, it will not go to the next line, rather, just no response to the enter key, therefore, all my text runs together in one huge paragraph, since I cannot start new sentences...
    We have reported this problem. Thank you for your patience.

  5. #255
    Moderator BMatthews's Avatar
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Chilliwack, BC, CANADA
    Posts
    11,998
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback
    In both the Quick Reply and Advanced reply editor my Enter key doesn't do anything. This is making it hard to form paragraphs. Operating system is Windows 7 and browser is IE10. In other forums and local programs the Enter key is working fine. It's only at RCU that I'm getting this issue.
    Witty saying to be plagarized shortly.....

  6. #256
    Administrator
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    El Segundo, CA
    Posts
    190
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback
    Quote Originally Posted by j.duncker View Post
    Buttons at top right now working for me.

    Mods forum is now accessible and I can see tickets.

    THINGS ARE GETTING BETTER!
    Could you please clarify which browser you are using? Also, provide us with more detailed information on which buttons you are pointing to.

    Thank you for your patience!

  7. #257
    Administrator
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    El Segundo, CA
    Posts
    190
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback
    Quote Originally Posted by BMatthews View Post
    In both the Quick Reply and Advanced reply editor my Enter key doesn't do anything. This is making it hard to form paragraphs. Operating system is Windows 7 and browser is IE10. In other forums and local programs the Enter key is working fine. It's only at RCU that I'm getting this issue.
    We have reported this problem. Thank you for your patience.

  8. #258

    Join Date
    Dec 2001
    Location
    Longwood , FL
    Posts
    2,117
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback
    I changed my settings so I have NO subscribed threads.
    Since that change, I have received two e-mail notifications telling me of additions to the thread that I am not subscribed to!!!
    You guys need to get your act together.
    Don't send me any more e-mails.
    Harley Condra
    BVM REP, Skymaster REP, JetCat REP

  9. #259
    FalconWings's Avatar
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Fort Worth, TX
    Posts
    5,638
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback
    New format keeps signing me out, constantly. Very annoying. Using IE8. Cleared chache, still doing it. Sometimes it logs me off when I switch forums. When I hit sign in, it takes me to my profile editing page without having to enter my logon info. Very weird.
    Buying Jet Legend? Read here: http://www.rcuniverse.com/forum/m_11372496/mpage_1/key_/tm.htm

  10. #260
    MTK's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Location
    Whippany, NJ
    Posts
    4,749
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback
    Quote Originally Posted by IBobi View Post
    Be sure to report upgrade issues in the proper thread or they may not get seen and revolved:

    Report bugs with new vbulletin forum here

    Thank you!
    How do I unsubscribe from a thread?
    Regards,
    MattK
    (Rcmaster199@aol.com)

  11. #261

    Join Date
    Oct 2009
    Location
    streamwood, IL
    Posts
    401
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback
    when I get an e mail notification for a thread I subscribed to and click on the link provided it takes me to the top of the current page rather than the last post, which is what I asked to be notified about. I already have read the previous posts and do not want to scroll thru the entire page to see the latest most current post.
    obsessed Stuka D3 nut

  12. #262
    MTK's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Location
    Whippany, NJ
    Posts
    4,749
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback
    Quote Originally Posted by MTK View Post
    How do I unsubscribe from a thread?
    Are there plans to re-establish the many threads that somehow got lost in the long running forums (such as Gas Engines)?
    Regards,
    MattK
    (Rcmaster199@aol.com)

  13. #263

    Join Date
    Jan 2002
    Location
    Shakopee, MN
    Posts
    307
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback
    When I select the Airplanes forum, I am taken to the top of the Forums selection, not to Airplanes. I have cleaned my cache and cookies.

  14. #264
    Administrator
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    El Segundo, CA
    Posts
    190
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback
    Quote Originally Posted by Hellapilot View Post
    If I click on a menu (or hover over actually) such as COMMUNITY then hover down to an item that has a sub menu, for example RC university and to the right a pop-up menu shows the different parts of RC university-planes, cars, etc, when I move my mouse to the right, all the menus disappear. Only if I move EXTREMELY fast from RC university to the section of that I want to see, will it stay long enough to click on. Also, I am 100% sure no one will understand or reply to this, so have a nice day.
    Could you please clarify which browser you are currently using?

    We take every post seriously and we are trying our best to reply with best solutions possible. Please keep on posting if you see any other problems.

  15. #265
    carrellh's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Garland, TX
    Posts
    6,544
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback
    This may already be on the list. I attempted to read all pages but it is difficult to tell what all of the issues are.
    I deleted all cookies, cache files, etc. Logged in and tried to use the "Manage Forums" function from the top bar.
    Work computer: Win7 Pro, 64 bit. Internet Explorer 8, 32 bit.
    Click image for larger version. 

Name:	rcumanageforum.jpg 
Views:	19 
Size:	129.5 KB 
ID:	1906241
    - Carrell

  16. #266
    Moderator aeajr's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Long Island, NY
    Posts
    8,262
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback
    Sign in problem

    Adding my experience with Sign In

    Received an e-mail of a post - clicked the link and it took me to the thread and post. Cool
    Tried to post a reply - no good, not signed in. OK
    Click top link yellow sign in button - automatically takes me to my profile and welcomes me back. I did not enter UN or PW
    OK, so I am signed in
    Now I go back to the e-mail, click the link again - takes me to the thread but does not let me post - have to sign in.

    Clicked yellow sign in link at top - took me to my profile again - welcome Ed - no UN or PW entered
    navigated to the thread and had no problem posting.

    Win 7 IE 10
    Long Island Silent Flyers
    www.lisf.org
    Eastern Soaring League
    www.flyesl.com

  17. #267
    Administrator IBobi's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    El Segundo, CA
    Posts
    362
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback
    Quote Originally Posted by aeajr View Post
    Sign in problem

    Adding my experience with Sign In

    Received an e-mail of a post - clicked the link and it took me to the thread and post. Cool
    Tried to post a reply - no good, not signed in. OK
    Click top link yellow sign in button - automatically takes me to my profile and welcomes me back. I did not enter UN or PW
    OK, so I am signed in
    Now I go back to the e-mail, click the link again - takes me to the thread but does not let me post - have to sign in.

    Clicked yellow sign in link at top - took me to my profile again - welcome Ed - no UN or PW entered
    navigated to the thread and had no problem posting.

    Win 7 IE 10
    Sorry about this! We are still trying to resolve the login issues.

    For now, even if it shows you as logged in, if you are having intermittent issues we recommend doing the cookie-clearing dance:

    1 : Go to the RCU forum http://www.rcuniverse.com/forum and clear your browser cookies
    2 : Go to the RCU home page http://www.rcuniverse.com and clear your browser cookies
    3 : (at this point the homepage and forum will NOT show you logged in)
    4: Log in on the homepage at http://www.rcuniverse.com
    5: Click to go into the forum

  18. #268
    Administrator IBobi's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    El Segundo, CA
    Posts
    362
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback
    Quote Originally Posted by carrellh View Post
    This may already be on the list. I attempted to read all pages but it is difficult to tell what all of the issues are.
    I deleted all cookies, cache files, etc. Logged in and tried to use the "Manage Forums" function from the top bar.
    Work computer: Win7 Pro, 64 bit. Internet Explorer 8, 32 bit.
    Click image for larger version. 

Name:	rcumanageforum.jpg 
Views:	19 
Size:	129.5 KB 
ID:	1906241
    I'm seeing that too. I will get tech to look at it.

  19. #269
    MTK's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Location
    Whippany, NJ
    Posts
    4,749
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback
    Quote Originally Posted by MTK View Post
    Are there plans to re-establish the many threads that somehow got lost in the long running forums (such as Gas Engines)?
    Interesting....when I first get to the RCU website, I'm logged on. Once I go to any Forum, I'm automatically logged out and have to log on again so that I can post.....Why is that??
    Regards,
    MattK
    (Rcmaster199@aol.com)

  20. #270
    Administrator IBobi's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    El Segundo, CA
    Posts
    362
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback
    Quote Originally Posted by MTK View Post
    How do I unsubscribe from a thread?
    Go into the thread you want to unsub from, click THREAD TOOLS, UNSUBSCRIBE

  21. #271
    Administrator IBobi's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    El Segundo, CA
    Posts
    362
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback
    Quote Originally Posted by MTK View Post
    Are there plans to re-establish the many threads that somehow got lost in the long running forums (such as Gas Engines)?
    Do you have a link to a forum that appears to have missing threads? We are not showing any threads that did not get migrated to the new forum.

  22. #272
    Administrator IBobi's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    El Segundo, CA
    Posts
    362
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback
    Quote Originally Posted by MTK View Post
    Interesting....when I first get to the RCU website, I'm logged on. Once I go to any Forum, I'm automatically logged out and have to log on again so that I can post.....Why is that??
    Use the cookie-clearing method to get your login to work:

    1 : Go to the RCU forum http://www.rcuniverse.com/forum and clear your browser cookies
    2 : Go to the RCU home page http://www.rcuniverse.com and clear your browser cookies
    3 : (at this point the homepage and forum will NOT show you logged in)
    4: Log in on the homepage at http://www.rcuniverse.com
    5: Click to go into the forum

    Be sure you are clearing ALL RCU cookies -- your individual browser (Chrome, Firefox, Internet Explorer, Safari, etc.) will vary on how to do this.

  23. #273
    Administrator IBobi's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    El Segundo, CA
    Posts
    362
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback
    Quote Originally Posted by daveopam View Post
    The quick navigation button is not functioning correctly. For example on the old site if I was half way down the list of forums and I clicked to jump to another forum, it would start off with where I was currently at. The new quick jump takes me to the top of the list of forums no matter what I was just looking at.
    Also I notice most of us are basic members and most don't have an avitar.

    David
    This is one of the few areas where we cannot replicate the functionality of the old forum.

  24. #274

    Join Date
    Apr 2002
    Location
    middle of nowhere, MD
    Posts
    232
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback

    ATTN: Moderators, Why are images not loading?

    First, So far I'm not too happy with the "New" RCU site. Second, why do images now show up as links instead of auto loading?
    It's a pain the @## to have to click on each link to view an image!!! Please fix!!

    Thanks

  25. #275
    Banned
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    , UNITED KINGDOM
    Posts
    454
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback
    Quote Originally Posted by Cub Flyer Fresno View Post
    I've got to put in my two cents as well. Being an electrical engineer and developing software for industrial machines, I know how unpopular change can be, especially when there is a lot of debug going on. You guys are doing a bang-up job!

    The only issue I am having now is the contrast of the dark blue against the white. This really does a number on my eyes! A lower contrast color such as dark gray would be easier for my tired eyes.

    Thanks!
    I agree with this point also the text seems very small for older peoples eyes


Page 11 of 65 FirstFirst ... 9101112132161 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -6. The time now is 02:23 PM.

SEO by vBSEO 3.6.1 ©2011, Crawlability, Inc.