Forum questions or problems Post any questions about how to use the forum or any bugs/problems you may be having in this forum.

HyperLinks do not work in my RCU Posts notifications. What did I do to chang it??

Reply
Old 01-17-2017, 11:59 AM
  #1
N1EDM
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2002
Location: Brockton, MA
Posts: 4,120
Default HyperLinks do not work in my RCU Posts notifications. What did I do to chang it??

For the past several weeks, whenever I get a notification about a forum thread from RCU, the Hyperlink is 'dead', i.e., I cannot just click on it. I have to cut and paste it to get it into my browser which is an inconvenience. This only seems to happen in links from RCU, not from other sites. So, my assumption is that I have messed up something on my RCU settings.

Has this happened to anyone else? If so, how did you correct it?? I have no doubt that this is a problem of my own creation but I don't know what I did, or how to correct it. Using Outlook 2007 in Windows 10

Thanks for any help you can give,

Bob
N1EDM is offline  
Reply With Quote
Old 01-23-2017, 11:11 AM
  #2
tothemax
 
Join Date: Oct 2002
Location: Eastern, OH
Posts: 425
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

You're not alone. I am having the exact same problem.
tothemax is offline  
Reply With Quote
Old 01-23-2017, 11:27 AM
  #3
tothemax
 
Join Date: Oct 2002
Location: Eastern, OH
Posts: 425
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

In Outlook , click Actions, Junk email, add to safe sender. This fixed mine.
tothemax is offline  
Reply With Quote
Old 01-23-2017, 03:38 PM
  #4
N1EDM
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2002
Location: Brockton, MA
Posts: 4,120
Default

Thanks for that, tothemax, I just did it. We'll see what happens with the next batch of messages. If that turns out to be the issue, I wonder what might have happened that would have changed that??? I'll let you know.

Thanks again for the tip,

Bob
N1EDM is offline  
Reply With Quote
Old 01-26-2017, 05:19 AM
  #5
N1EDM
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2002
Location: Brockton, MA
Posts: 4,120
Default

I made that mod but it didn't change anything. Again, thanks for taking a stab at it for me.

Does anyone else have any ideas???

Bob
N1EDM is offline  
Reply With Quote
Old 01-26-2017, 08:29 AM
  #6
tothemax
 
Join Date: Oct 2002
Location: Eastern, OH
Posts: 425
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

It turned out not to be a permanent fix for me either. I will keep you posted if I can solve it also.
tothemax is offline  
Reply With Quote
Old 01-26-2017, 11:38 AM
  #7
IBJoel
Administrator
 
Join Date: Sep 2015
Posts: 55
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

We'll check from our end, too.
IBJoel is offline  
Reply With Quote
Old 02-14-2017, 06:33 AM
  #8
tothemax
 
Join Date: Oct 2002
Location: Eastern, OH
Posts: 425
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

Hey IBJoel
I think you just need to put the " ( " back in front of the hyperlink
tothemax is offline  
Reply With Quote
Old 02-15-2017, 07:00 AM
  #9
tothemax
 
Join Date: Oct 2002
Location: Eastern, OH
Posts: 425
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

Bump
tothemax is offline  
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -8. The time now is 08:58 PM.