Forum questions or problems Post any questions about how to use the forum or any bugs/problems you may be having in this forum.

Issues or questions with the April 18, 2017 RCU Software update? Post here!

Reply
Old 04-20-2017, 11:47 AM
  #26
IBJoel
Administrator
 
Join Date: Sep 2015
Posts: 50
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

Quote:
Originally Posted by tothemax View Post
yes ,I cannot log in with the edge browser. When I try it sends me to this page
Thank you! We'll work on amending that problem, but need a little more info. What happens when you click on "Click here to Log In"? What is the URL you are receiving on that page? What version of Edge are you using?
IBJoel is offline  
Reply With Quote
Old 04-20-2017, 12:41 PM
  #27
tothemax
 
Join Date: Oct 2002
Location: Eastern, OH
Posts: 425
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

when I open look at your post I get #1

Click login I get #2

Click My Forums #3
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	2017-04-20 (1).png
Views:	3
Size:	273.5 KB
ID:	2210566   Click image for larger version

Name:	2017-04-20 (2).png
Views:	1
Size:	54.2 KB
ID:	2210567   Click image for larger version

Name:	2017-04-20.png
Views:	1
Size:	48.1 KB
ID:	2210568  
tothemax is offline  
Reply With Quote
Old 04-20-2017, 12:43 PM
  #28
tothemax
 
Join Date: Oct 2002
Location: Eastern, OH
Posts: 425
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

I apologize but I pushin the limits of my computer skills here. I hope I am helping
tothemax is offline  
Reply With Quote
Old 04-20-2017, 01:54 PM
  #29
IBJoel
Administrator
 
Join Date: Sep 2015
Posts: 50
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

Quote:
Originally Posted by tothemax View Post
I apologize but I pushin the limits of my computer skills here. I hope I am helping
No worries! So to be clear, when you click "View Last Post", it sends you to the first page? And what happens when you click "Log In" on #2? Is it a loop?
IBJoel is offline  
Reply With Quote
Old 04-20-2017, 02:32 PM
  #30
KBP-UT
 
Join Date: Mar 2012
Location: West Jordan, UT
Posts: 11
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

In the old format under the New Posts button there was a sub menu allowing you to chose a category of new posts. Ex. "airplanes". I liked that function. It no longer appears to be there. Will this return?

Ken
KBP-UT is offline  
Reply With Quote
Old 04-20-2017, 04:36 PM
  #31
golf4two
 
Join Date: Feb 2004
Location: South, GA
Posts: 130
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

The list of sub forums (under the main forum header) stretches the page so far to the right that the "normal" rightmost columns cannot be seen without considerable scrolling to the right. The most recent post info lets us know if there are any new posts in that subscribed forum.
golf4two is offline  
Reply With Quote
Old 04-20-2017, 05:01 PM
  #32
IBobi
Administrator
Thread Starter
 
IBobi's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: El Segundo, CA
Posts: 533
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

Quote:
Originally Posted by golf4two View Post
The list of sub forums (under the main forum header) stretches the page so far to the right that the "normal" rightmost columns cannot be seen without considerable scrolling to the right. The most recent post info lets us know if there are any new posts in that subscribed forum.
Umh I'm not sure what you are seeing. Please

1. Post a screenshot
2. Tell us your device and browser version

If you're on a very small screen, or your resolution is turned up too high, this can happen, but you'll have to live with it or turn it down to a normal res.
IBobi is online now  
Reply With Quote
Old 04-21-2017, 05:33 AM
  #33
tothemax
 
Join Date: Oct 2002
Location: Eastern, OH
Posts: 425
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

If I get to screen#1 no matter what thread that I have opened,I'm not logged in. I click log in and screen #2 appears. I click log in on screen #2 and I'm sent back to screen #1 and still not logged in. Yes ,a loop.
tothemax is offline  
Reply With Quote
Old 04-21-2017, 05:37 AM
  #34
tothemax
 
Join Date: Oct 2002
Location: Eastern, OH
Posts: 425
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

If I click register sometimes screen #3 pops up. If I login on screen #3 and go elseware on the site am not logged in when I get there.
tothemax is offline  
Reply With Quote
Old 04-21-2017, 04:38 PM
  #35
1QwkSport2.5r
 
1QwkSport2.5r's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Cottage Grove, MN
Posts: 8,664
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

The subforum collapse function still does not work. Reset cookies and browser cache, logged out and back in. No difference.
1QwkSport2.5r is offline  
Reply With Quote
Old Today, 03:57 PM
  #36
golf4two
 
Join Date: Feb 2004
Location: South, GA
Posts: 130
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

On the My Page screen, listing all of the subforums under the forum title causes the screen to be so wide that even at 30% resolution I cannot see the last four columns. Cannot post a screen shot of this either. Using FireFox.
golf4two is offline  
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -8. The time now is 09:52 PM.