Forum questions or problems Post any questions about how to use the forum or any bugs/problems you may be having in this forum.

Pictures not showing

Reply

Old 07-06-2019, 01:19 PM
  #1  
bpotter
Thread Starter
 
Join Date: May 2016
Posts: 5
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default Pictures not showing

Hi:

Following clearing the browser's cache, I am still unable to view any pictures. I use a Mac and I either use Chrome or Safari. Your site's images used to show and there are so many great builds, etc.

Any suggestions on being able to see the images again would be greatly appreciated.

Brad
bpotter is offline  
Reply With Quote
Old 07-06-2019, 10:37 PM
  #2  
Jim Cattanach
 
Jim Cattanach's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Larnaca, , CYPRUS
Posts: 2,109
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

I am also having the same problem. You get a box with attached thumbnails listed, but when you click on one, it says "The image could not be loaded".
This happens with every listed thumbnail offering.
The threads are virtually of no help while such a situation exists.
Can it please be fixed?
Jim Cattanach is offline  
Reply With Quote
Old 07-07-2019, 07:12 AM
  #3  
jamessymons
 
Join Date: Aug 2005
Location: Midstream, SOUTH AFRICA
Posts: 39
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

Same problem here across all my devices and different browsers. Please can you fix as the forums are of no use without the images.
jamessymons is offline  
Reply With Quote
Old 07-08-2019, 10:03 AM
  #4  
IBJoel
 
Join Date: Sep 2015
Posts: 200
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

Happening for me too. I've got tech on it
IBJoel is offline  
Reply With Quote
Old 07-08-2019, 11:05 AM
  #5  
IBJoel
 
Join Date: Sep 2015
Posts: 200
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

Photos should now be working properly.
IBJoel is offline  
Reply With Quote
Old 07-08-2019, 11:30 AM
  #6  
bpotter
Thread Starter
 
Join Date: May 2016
Posts: 5
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

They are working now - thank you so much!

Brad
bpotter is offline  
Reply With Quote
Old 07-13-2019, 01:21 AM
  #7  
jamessymons
 
Join Date: Aug 2005
Location: Midstream, SOUTH AFRICA
Posts: 39
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

Thanks all in order now.
jamessymons is offline  
Reply With Quote

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service