Forum questions or problems Post any questions about how to use the forum or any bugs/problems you may be having in this forum.

Bug with some thread links.

Reply

Old 04-25-2007, 03:44 AM
  #1  
Strykaas
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2003
Location: New York, NY
Posts: 4,571
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default Bug with some thread links.

I have noticed that the "little arrow" that appears right before the thread name sometimes does not work and leads to :


Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e31'

Timeout expired

/forum/fb.asp, line 72


Example : http://www.rcuniverse.com/forum/fb.a...3A32%3A37%20PM

Is it a bug ?

Please help, this is getting annoying !
Strykaas is offline  
Reply With Quote
Old 04-25-2007, 03:07 PM
  #2  
Nathan
Administrator
My Feedback: (12)
 
Nathan's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Posts: 5,224
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Bug with some thread links.

This could be a bug we'll have to troubleshoot.
Nathan is offline  
Reply With Quote
Old 04-26-2007, 03:46 AM
  #3  
Strykaas
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2003
Location: New York, NY
Posts: 4,571
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Bug with some thread links.

I was telling myself this could be related to the high number of pages of the thread, and as this arrow points to the last page of the thread, maybe there's a range limit or something...
Strykaas is offline  
Reply With Quote
Old 04-26-2007, 02:37 PM
  #4  
Nathan
Administrator
My Feedback: (12)
 
Nathan's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Posts: 5,224
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Bug with some thread links.

Just keep telling yourself that until we can figure it out
Nathan is offline  
Reply With Quote
Old 04-30-2007, 10:49 PM
  #5  
mvigod
 
mvigod's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 14,189
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Bug with some thread links.

this is a page limit range bug which should be addressed in the next upgrade shortly

we are aware of it. a workaround is to click the right column last post and work backward
mvigod is offline  
Reply With Quote
Old 05-11-2007, 09:35 AM
  #6  
mvigod
 
mvigod's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 14,189
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Bug with some thread links.

we did some optimization. let me know if it seems to be better now

marc
mvigod is offline  
Reply With Quote
Old 05-11-2007, 01:18 PM
  #7  
Strykaas
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2003
Location: New York, NY
Posts: 4,571
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Bug with some thread links.

OK I'll repost here whenever the problem happens from now on.
Strykaas is offline  
Reply With Quote
Old 05-11-2007, 04:56 PM
  #8  
mvigod
 
mvigod's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 14,189
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Bug with some thread links.

Thanks. Hopefully the index/statistic db rebuild fixed this up. It will "fragment" over time but we have some weekly jobs in place now to hopefully keep things optimized on a weekly basis to avoid this proatively

marc
mvigod is offline  
Reply With Quote
Old 05-22-2007, 01:07 PM
  #9  
Strykaas
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2003
Location: New York, NY
Posts: 4,571
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Bug with some thread links.

It seemed fixed. Then today I had another occurence with :

http://www.rcuniverse.com/forum/fb.a...3A08%3A45%20PM

If I remove the last part of the link, it obviously works, but gets me to the 1st page...

http://www.rcuniverse.com/forum/fb.asp?m=3136200
Strykaas is offline  
Reply With Quote
Old 05-23-2007, 09:10 AM
  #10  
mvigod
 
mvigod's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 14,189
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Bug with some thread links.

arghhh..our next reindex will be late thurs night/fri morn..can you test then and if it works on friday (or sat) I'll up the index to 2x weekly to see if it heads it off at the pass
mvigod is offline  
Reply With Quote
Old 05-23-2007, 02:10 PM
  #11  
Strykaas
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2003
Location: New York, NY
Posts: 4,571
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Bug with some thread links.

hehe it's worse today (I check on a daily basis btw).
Keep you posted.
Strykaas is offline  
Reply With Quote
Old 05-29-2007, 01:29 PM
  #12  
Strykaas
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2003
Location: New York, NY
Posts: 4,571
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Bug with some thread links.

Multiple occurences on tuesday and today [&:]
Strykaas is offline  
Reply With Quote
Old 05-29-2007, 04:11 PM
  #13  
mvigod
 
mvigod's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 14,189
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Bug with some thread links.

looking at it today
mvigod is offline  
Reply With Quote

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service