Forum questions or problems Post any questions about how to use the forum or any bugs/problems you may be having in this forum.

Searching problem

Reply

Old 05-06-2007, 05:51 PM
  #1  
piper_chuck
Thread Starter
My Feedback: (12)
 
piper_chuck's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Columbia, SC
Posts: 8,039
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default Searching problem

I'm going nuts trying to get this to work. I'm trying to find all of my posts in the Tachometer Readings forum. I go to the search page, select the forum, put my id in the By Author field and hit Ok. Instead of seeing my posts from the Tachometer Readings forum, I'm getting posts from every forum I've posted in.

I know this used to work in the past, but recently it seems I can't limit a search to a specific forum.
piper_chuck is offline  
Reply With Quote
Old 05-06-2007, 06:25 PM
  #2  
Nathan
Administrator
My Feedback: (12)
 
Nathan's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Posts: 5,224
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Searching problem

[link=http://www.rcuniverse.com/forum/searchpro.asp?phrase=&fuzzyMatch=on&author=piper_chuck&forumid=173&topicreply=combined&message=both&timeframe=%3E&timefilter=0&language=single&top=500&criteria=AND&minRank=0&sortMethod=d&submitbutton=+OK+]It worked for me.[/link]

Where it says BY AUTHOR on the left, type your name. Then click TACHOMETER READINGS under SEARCH IN FORUM. It sounds like you've done that and it's not working. The only thing I can think is to make sure when you click the specific forum you want make sure that is the only forum selected. Other than that, I don't know why you couldn't do this.
Nathan is offline  
Reply With Quote
Old 05-10-2007, 01:58 PM
  #3  
piper_chuck
Thread Starter
My Feedback: (12)
 
piper_chuck's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Columbia, SC
Posts: 8,039
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Searching problem

This must be payback for something I did in the past!

I clicked on your link. The attached picture shows a portion of the results. As you can see, it's not working for me. []
Attached Thumbnails Click image for larger version

Name:	Ge94103.jpg
Views:	4
Size:	122.7 KB
ID:	681493  
piper_chuck is offline  
Reply With Quote
Old 05-10-2007, 02:03 PM
  #4  
piper_chuck
Thread Starter
My Feedback: (12)
 
piper_chuck's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Columbia, SC
Posts: 8,039
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Searching problem

Did a bit more experimenting. Found this fails on Mozilla, which is what I use nearly all the time, but not MSIE. I signed off RCU, cleared the cache in Mozilla, and still have the problem.
piper_chuck is offline  
Reply With Quote
Old 05-11-2007, 09:27 AM
  #5  
mvigod
 
mvigod's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 14,189
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Searching problem

this only fails in mozilla?
mvigod is offline  
Reply With Quote
Old 05-11-2007, 10:20 AM
  #6  
piper_chuck
Thread Starter
My Feedback: (12)
 
piper_chuck's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Columbia, SC
Posts: 8,039
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Searching problem

ORIGINAL: RCadmin

this only fails in mozilla?
So far that's correct. I've only got Mozilla and IE on this laptop. I use Mozilla nearly all the time.

Edit: for grins I just installed Firefox. Fails there too. Since it shares much with Mozilla, I'm not surprised...
piper_chuck is offline  
Reply With Quote
Old 05-11-2007, 11:18 AM
  #7  
mvigod
 
mvigod's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 14,189
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Searching problem

that is so bizarre since nathan's link has the vars in hit and it is db driven....I clicked his link and got 3 threads by you from the tach forum. if there are more though lmk and I'll create a query in the search page to see what is up
mvigod is offline  
Reply With Quote

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service