Futaba Radios Direct support forum Ask any questions you may have about Futaba radios and product here and get answers direct from Great Planes/Futaba

12FGA flight conditions

Reply
Old 03-09-2012, 04:29 AM
  #1
corry
Thread Starter
 
Join Date: Aug 2006
Location: Lynn Haven, FL
Posts: 123
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default 12FGA flight conditions

My 12 FGA radio is driving me crazy. I use flight conditions on my old 9ZAP. This 12 ch radio will not allow me to program it. I call up the flight conditions screen and assign a switch. I then name the new condition and I choose "single" for the function of the ail and elev channels. Then I go to end points screen, I bring up the #2 condition and program more elev travel. However, that new amount of travel winds up being in both conditions and I cannot isolate it out for the #2 condition. As I look at the end point screen, I move the switch to the two flight conditions but no where on the screen does it indicate that my condition screen is changing. What is wrong?
corry is offline  
Reply With Quote
Old 03-09-2012, 07:19 AM
  #2
corry
Thread Starter
 
Join Date: Aug 2006
Location: Lynn Haven, FL
Posts: 123
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: 12FGA flight conditions

hello Futaba. Please ignore my email. I finally figured it out. When changing travel on the various conditions, the user must use AFR to limit the servo movement. I was using "end points" and that will not work. Now my radio is working fine.
corry is offline  
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -8. The time now is 07:27 PM.