HPI Monster Truck Forum Talk about HPI monster trucks here. The infamous Savage 21, SS, .25 or any other HPI MT. You can optionally discuss HPI in our general MT discussion forum if you prefer.

Venom battery problem

Reply
Old 03-23-2012, 06:51 PM
  #1
209mark123
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2010
Location: Mariposa, CA
Posts: 232
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default Venom battery problem

Ihave been running 2s 4000mah 40c batteries in my savage flux hp and now that Iwent to charge one the voltage on one cell is down to like 1.79 and the other is at 3.8 or something like that and my battery charger will not let me charge it. Is this just a bad battery ? Second time this has happened with it the cells just wont stay in balance like my other ones. Maby Ishould just send it back in and have venom replace it Idont know. Any thoughts or ideas would be appreciated.
209mark123 is offline  
Reply With Quote
Old 03-23-2012, 08:20 PM
  #2
t9dragon
 
Join Date: Apr 2004
Location: PDX, OR
Posts: 7,866
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Venom battery problem

What do you have the LVC set at on the ESC?
t9dragon is offline  
Reply With Quote
Old 03-23-2012, 11:08 PM
  #3
209mark123
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2010
Location: Mariposa, CA
Posts: 232
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Venom battery problem

Whatever stock is Idont have the castle link to change it at the moment. But Idont seem to have this problem with any of my other batteries.
209mark123 is offline  
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -8. The time now is 05:05 PM.