Ikarus Aerofly flight simulators Get the answers to your technical questions about Ikarus' Aerofly flight simulators here in their official support forum

Small bug in new AF 5.5

Reply

Old 12-04-2010, 04:56 PM
  #1  
opjose
Thread Starter
 
opjose's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Poolesville, MD
Posts: 12,598
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default Small bug in new AF 5.5

I'm loving Aerofly 5.5.001

However there's a bug in the on-screen display window that shows you things like smoke and dual rates.

If you turn on smoke the indicator shows that smoke is on ( as well as the plane producing smoke... )

If you turn on dual rates, the indicator never changes, but dual rates DO go active on the plane.

It's not a showstopper, as dual rates actually does work fine, only the indicator fails... Rajul could you alert the developers?

Thanks.
opjose is online now  
Reply With Quote
Old 12-06-2010, 04:26 AM
  #2  
rajul
My Feedback: (58)
 
rajul's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Missouri City, TX
Posts: 8,158
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Small bug in new AF 5.5

Thanks for the info and I will notify IPACS.
rajul is offline  
Reply With Quote
Old 12-10-2010, 01:41 PM
  #3  
opjose
Thread Starter
 
opjose's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Poolesville, MD
Posts: 12,598
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Small bug in new AF 5.5

Thanks, Unfortunately I don't speak German so I cannot make heads nor tails on what's going on on the AF5 forums, nor if they are aware of this ( fortunately rather tiny ) issue.

Otherwise the 5.5 update is very good.
opjose is online now  
Reply With Quote

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy