Ikarus Aerofly flight simulators Get the answers to your technical questions about Ikarus' Aerofly flight simulators here in their official support forum

Aerofly 5 for Mac is in German

Reply
Old 12-10-2010, 06:58 AM
  #1
BuschBarber
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2002
Location: Rochester, NY
Posts: 4,756
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default Aerofly 5 for Mac is in German

Mike - A fellow pilot has a Mac and purchased Aerofly 5. He says it only comes up in the German language. Did he purchase the wrong version or did he just select the wrong Language Pack when he installed it?
BuschBarber is offline  
Reply With Quote
Old 12-10-2010, 07:02 AM
  #2
rajul
 
rajul's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Missouri City, TX
Posts: 8,145
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Aerofly 5 for Mac is in German

Here's the instructions for changing the language:

For MAC users: Change language from Deutsch (German) to English
•Please start the program and click on “Simulation” in the top bar.
•Then choose “Einstellungen”. In the window which is now open, please click on “Sprache” and change from “Deutsch” to “English”.
•Say “okay”. Now a reboot is required. Please choose “Ja” (for Yes). Now the simulator will close down.
•If you start the simulator again, the language should have changed to English.
rajul is offline  
Reply With Quote
Old 12-10-2010, 07:07 AM
  #3
BuschBarber
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2002
Location: Rochester, NY
Posts: 4,756
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Aerofly 5 for Mac is in German

Thanks!!

You are the best!!
BuschBarber is offline  
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -8. The time now is 03:54 AM.