Ikarus Aerofly flight simulators Get the answers to your technical questions about Ikarus' Aerofly flight simulators here in their official support forum

imac-dx6i.....arrrgghhhh!!!

Reply
Old 12-29-2010, 09:58 AM
  #1
nickffc
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2010
Location: Terrington St Clement, UNITED KINGDOM
Posts: 25
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default imac-dx6i.....arrrgghhhh!!!

this is driving me mental.....

installed all done and patch updated....
correct leads
usb interface detected....but cant see the TX

and i doing something wrong....?

system details:

Model Name: iMac
Model Identifier: iMac8,1
Processor Name: Intel Core 2 Duo
Processor Speed: 2.8 GHz
Number Of Processors: 1
Total Number Of Cores: 2
L2 Cache: 6 MB
Memory: 4 GB
Bus Speed: 1.07 GHz
Boot ROM Version: IM81.00C1.B00
SMC Version (system): 1.30f1


nickffc is offline  
Reply With Quote
Old 12-29-2010, 03:26 PM
  #2
rajul
 
rajul's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Missouri City, TX
Posts: 8,148
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: imac-dx6i.....arrrgghhhh!!!

Please post a photo of your cable connections from the computer to your radio
rajul is offline  
Reply With Quote
Old 12-30-2010, 04:28 AM
  #3
nickffc
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2010
Location: Terrington St Clement, UNITED KINGDOM
Posts: 25
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: imac-dx6i.....arrrgghhhh!!!

Hi Rajul....

panic over....! i went back to the hobby shop where i purchased my AFPD (kings lynn model shop) and they gave me a new usb interface.... the one i had was a grey cable with a connection that was in heat shrink....and they gave the one that you plug the 3.5mm lead into...

so it all working.....apart from now when i enter the activation key and try to active online i get a message telling me that this product has already been registered....? and i now dont have the full package of aircraft and periodicly i have re-enter the productt ket to keep the application running???

when i first installed the AFPDwith the grey lead that didnt work the activation worked and i had all aircraft avaliable.....but as i siad i now dont..? will re-installing the software fix this....

BTW.... thanks for your quick reply....

Nick
nickffc is offline  
Reply With Quote
Old 12-30-2010, 04:38 AM
  #4
rajul
 
rajul's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Missouri City, TX
Posts: 8,148
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: imac-dx6i.....arrrgghhhh!!!

Nick, is this AFPD Platinum version? Please confirm that and PM me your new usb key serial number, your AFPD product key printed on the disk, and your full name, address and email
rajul is offline  
Reply With Quote
Old 12-30-2010, 05:01 AM
  #5
nickffc
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2010
Location: Terrington St Clement, UNITED KINGDOM
Posts: 25
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: imac-dx6i.....arrrgghhhh!!!

Yes Platinum version...... PM on the way
nickffc is offline  
Reply With Quote
Old 01-03-2011, 02:21 PM
  #6
nickffc
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2010
Location: Terrington St Clement, UNITED KINGDOM
Posts: 25
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: imac-dx6i.....arrrgghhhh!!!

thanks mike for all your hard work.... all up and running now....
nickffc is offline  
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -8. The time now is 02:46 PM.