Register

If this is your first visit, please click the Sign Up now button to begin the process of creating your account so you can begin posting on our forums! The Sign Up process will only take up about a minute of two of your time.

Results 1 to 5 of 5

  1. #1

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    so. barrington, IL
    Posts
    429
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback

    Revert function for AF5

    Mike i'm getting involved with some of the edit features and have a question. When i edit a value and then attempt to use the REVERT function for that item the data block never changes in value? How is it expected to work and i'm assuming it reverts back to the value of the un-edited model or?

    I've tried to revert data in both the expert and simple modes but no luck...i even tried to revert the entire model but no changes were noted in any data blocks...thanks.

  2. #2
    Moderator rajul's Avatar
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Missouri City, TX
    Posts
    8,089
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback

    RE: Revert function for AF5

    I have to test this and come back to you later
    Mike Marks
    RCU Moderator
    Aerofly Support Representative http://www.aerofly.com/index.html

  3. #3

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    so. barrington, IL
    Posts
    429
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback

    RE: Revert function for AF5

    OK, i'll be here.

  4. #4
    Moderator rajul's Avatar
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Missouri City, TX
    Posts
    8,089
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback

    RE: Revert function for AF5

    The revert-button only has the following functionality:

    After editing some parts/parameters (without clicking "Test") clicking "revert part" brings back the parameter values as they were ON OPENING THE EDITOR. The button is meant to be used if a part/value got messed up while editing. Especially in engine or Aerodynamic interactive plots. If you "Test" once, you cannot go back.

    If you want to do editing with testing, the following procedure is recommended:

    1. Save Model as ... and give it a description you like.
    2. Edit some values, click "Test"
    if you like the changes, save the model
    if you don't, reload the last saved model or remember which parameter you changed and try other values.
    Mike Marks
    RCU Moderator
    Aerofly Support Representative http://www.aerofly.com/index.html

  5. #5

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    so. barrington, IL
    Posts
    429
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback

    RE: Revert function for AF5

    Thanks for the clarification Mike.


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -6. The time now is 07:54 AM.

SEO by vBSEO 3.6.1 ©2011, Crawlability, Inc.