Ikarus Aerofly flight simulators Get the answers to your technical questions about Ikarus' Aerofly flight simulators here in their official support forum

Sceneries from AFPD to AF5.5

Reply
Old 02-11-2011, 09:31 AM
  #1
exeter_acres
Thread Starter
 
exeter_acres's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Johns Creek, GA
Posts: 7,457
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default Sceneries from AFPD to AF5.5

I think I know the answer...

but can any of my planes or sceneries from AFPD be used in AF5.5?


The main scenery I used was Farmland Grid in AFPD... it was the farmland scenery with various lines and loops for reference for practicing IMAC......

Is there anything like this for AF5.5?

Thanks
exeter_acres is offline  
Reply With Quote
Old 02-11-2011, 04:16 PM
  #2
rajul
 
rajul's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Missouri City, TX
Posts: 8,145
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Sceneries from AFPD to AF5.5

Models and sceneries from AFPD are not compatible with AF5 due to the different software coding. The Farmland Grid is a third party scenery from rcsim.de, if I remember correctly. You could try making a request to the original developer of Farmland to create an AF5 version
rajul is offline  
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -8. The time now is 01:53 AM.