Ikarus Aerofly flight simulators Get the answers to your technical questions about Ikarus' Aerofly flight simulators here in their official support forum

Interface/ game commander issues

Reply
Old 05-19-2011, 09:15 AM
  #1
turbo.gst
Thread Starter
 
Join Date: Feb 2005
Location: Midland, TX
Posts: 752
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default Interface/ game commander issues

I have 3 AFPD programs. One works great it came with the JR interface. The second will not work with a TX, but will work with the game commander( the game commander is just flat worn out) The 3rd will not work with either a Tx or the game commander( this version uses the dongle for interface with the TX). I do have the JR mono cable and it is plugged in all the way per the diagram posted in this thread.

I have checked the position of the orange wire and that the Tx is set on PPM. I still get the same result. The original interface works perfectly in any and all instances. My newest game commander will not work at with anyof the 3 programs. The worn game commander does work with all but is sloppy. None of the dongles work at all( I have 2 of them). I am using JR TX's: 622, 347, 8103, 10 SX. I don't have other brands of TX to try. Any thoughts? I would appreciate any help offered...

turbo
turbo.gst is offline  
Reply With Quote
Old 05-20-2011, 05:32 AM
  #2
rajul
 
rajul's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Missouri City, TX
Posts: 8,145
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Interface/ game commander issues

Turbo, I guess that these three AFPDs are in different locations?

Please post photos of the cables/game commander for each of your AFPD so that I'm clear of exactly what you have.

Did you install any addons in any of the AFPD?

Would you prefer to use a programmable radio with your AFPD that came with the game commander version?
rajul is offline  
Reply With Quote
Old 05-23-2011, 07:20 AM
  #3
turbo.gst
Thread Starter
 
Join Date: Feb 2005
Location: Midland, TX
Posts: 752
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Interface/ game commander issues

I am unable to post photo's currently. Working on that. Currently everything is all at the same place. Eventually, I want to give a working AFPD to my Dad and son. Thanks for your attention.

turbo
turbo.gst is offline  
Reply With Quote
Old 05-23-2011, 03:32 PM
  #4
rajul
 
rajul's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Missouri City, TX
Posts: 8,145
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Interface/ game commander issues

OK, take your time
rajul is offline  
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -8. The time now is 12:13 AM.