Register

If this is your first visit, please click the Sign Up now button to begin the process of creating your account so you can begin posting on our forums! The Sign Up process will only take up about a minute of two of your time.

Results 1 to 8 of 8

  1. #1

    Join Date
    Feb 2003
    Location
    ALPINE, CA
    Posts
    78
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback

    Want to go wireless

    I currently have an older USB connector afpd that has a jack on the end. I upgraded to afp5 last year.

    The original cable shorted out and they replaced it about a year ago. Now I would like to go wireless. I own both version so to go wireless does that require buying an entire sim again, or can I upgrade to the USB wireless setup to use on the two versions I already own?

    Thank you, gordon


  2. #2
    Moderator rajul's Avatar
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Missouri City, TX
    Posts
    8,092
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback

    RE: Want to go wireless

    Hi Gordon, what type of transmitter do you plan to use? Is it a FM/PCM or 2.4GHz radio?
    Mike Marks
    RCU Moderator
    Aerofly Support Representative http://www.aerofly.com/index.html

  3. #3

    Join Date
    Feb 2003
    Location
    ALPINE, CA
    Posts
    78
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback

    RE: Want to go wireless

    Futaba 14MZ 2.4

  4. #4
    Moderator rajul's Avatar
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Missouri City, TX
    Posts
    8,092
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback

    RE: Want to go wireless

    Gordon, you could use the Ikarus Single Line converter. You could get some information about the SLC here http://shop.ikarus-usa.com/accessori...ine-converter/
    Mike Marks
    RCU Moderator
    Aerofly Support Representative http://www.aerofly.com/index.html

  5. #5

    Join Date
    Feb 2003
    Location
    ALPINE, CA
    Posts
    78
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback

    RE: Want to go wireless

    But will that work with the old style cord?

  6. #6
    Moderator rajul's Avatar
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Missouri City, TX
    Posts
    8,092
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback

    RE: Want to go wireless

    No, it will not work with the old style cord. How old is the cord?
    Mike Marks
    RCU Moderator
    Aerofly Support Representative http://www.aerofly.com/index.html

  7. #7

    Join Date
    Feb 2003
    Location
    ALPINE, CA
    Posts
    78
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback

    RE: Want to go wireless

    On the single line converter does one have to use male to male connectors not the standard extension that is male/female? It appears to me but you do not specify on the website.

  8. #8
    Moderator rajul's Avatar
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Missouri City, TX
    Posts
    8,092
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback

    RE: Want to go wireless

    The SLC comes with all the necessary male-male connectors.
    Mike Marks
    RCU Moderator
    Aerofly Support Representative http://www.aerofly.com/index.html


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -6. The time now is 04:08 PM.

SEO by vBSEO 3.6.1 ©2011, Crawlability, Inc.