Ikarus Aerofly flight simulators Get the answers to your technical questions about Ikarus' Aerofly flight simulators here in their official support forum

Mac mini

Reply

Old 12-23-2012, 06:46 PM
  #1  
GJr.
Senior Member
Thread Starter
My Feedback: (3)
 
Join Date: May 2003
Location: Nashville, TN
Posts: 310
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default Mac mini

What generations and versions of the Mac mini will handle Aero Fly ? Will any version and model handle "All" the features, including the new graphics? Thanks.
GJr. is offline  
Reply With Quote
Old 12-23-2012, 11:05 PM
  #2  
rajul
My Feedback: (58)
 
rajul's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Missouri City, TX
Posts: 8,158
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Mac mini

Glen, are you referring to AFPD or AF5?
rajul is offline  
Reply With Quote
Old 12-24-2012, 08:26 PM
  #3  
GJr.
Senior Member
Thread Starter
My Feedback: (3)
 
Join Date: May 2003
Location: Nashville, TN
Posts: 310
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Mac mini

I am trying to determine which program would be best. Can you recommend the best program to use. I thought the Aerofly 5 was the newest system available. I have flown mainly fixed wing, al ot of jets, but would like some exposure to the heli side of things. Thanks.
GJr. is offline  
Reply With Quote
Old 01-02-2013, 08:51 PM
  #4  
GJr.
Senior Member
Thread Starter
My Feedback: (3)
 
Join Date: May 2003
Location: Nashville, TN
Posts: 310
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Mac mini

Any comments about the use of Mac mini for aerofly 5?
GJr. is offline  
Reply With Quote
Old 01-02-2013, 09:45 PM
  #5  
rajul
My Feedback: (58)
 
rajul's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Missouri City, TX
Posts: 8,158
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Mac mini

Hi Glen, AF5 is the latest. Looking at the specs of the mac mini http://www.apple.com/why-mac/compare/desktops.html the Intel HD graphics 3000 and 4000 processors are too slow for AF5, and also for AFPD.
rajul is offline  
Reply With Quote

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy