Notices
Ikarus Aerofly flight simulators Get the answers to your technical questions about Ikarus' Aerofly flight simulators here in their official support forum

Aerofly

Reply

Old 10-28-2015, 11:07 AM
  #1  
jetmech43
Thread Starter
My Feedback: (9)
 
Join Date: Oct 2003
Location: Ocala, FL
Posts: 1,693
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default Aerofly

I just up graded to windows 10 now aerofly doesn't work, what happened
jetmech43 is online now  
Reply With Quote
Old 10-28-2015, 03:30 PM
  #2  
rajul
Moderator
My Feedback: (58)
 
rajul's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Missouri City, TX
Posts: 8,175
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

Please attach your tm.log file which you can find in c:\users\your username\My Documents\aerofly RC 7
rajul is offline  
Reply With Quote
Old 10-28-2015, 04:04 PM
  #3  
jetmech43
Thread Starter
My Feedback: (9)
 
Join Date: Oct 2003
Location: Ocala, FL
Posts: 1,693
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

I uninstalled it and trying to reinstall, but this error message keeps popping up (an error occurred while copying a fileata error (cyclic redundancy check)
jetmech43 is online now  
Reply With Quote
Old 10-28-2015, 09:17 PM
  #4  
rajul
Moderator
My Feedback: (58)
 
rajul's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Missouri City, TX
Posts: 8,175
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

Please clean your DVD and try again. This error is normally caused by a dirty disk or a bad disk
rajul is offline  
Reply With Quote
Old 10-29-2015, 04:10 AM
  #5  
jetmech43
Thread Starter
My Feedback: (9)
 
Join Date: Oct 2003
Location: Ocala, FL
Posts: 1,693
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

Ok that seemed to work, is it not compatiable with windows 10, I had to go back to windows 8
jetmech43 is online now  
Reply With Quote
Old 10-29-2015, 04:50 AM
  #6  
rajul
Moderator
My Feedback: (58)
 
rajul's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Missouri City, TX
Posts: 8,175
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

It is compatible with win 10. I am running mine in win 10. It is better that you uninstall completely and do a fresh install of RC7 in win 10. If you have any activation error in win 10, let me know.
rajul is offline  
Reply With Quote
Old 10-29-2015, 03:29 PM
  #7  
jetmech43
Thread Starter
My Feedback: (9)
 
Join Date: Oct 2003
Location: Ocala, FL
Posts: 1,693
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

I redownloaded to windows 10 and asked to put in product key when I did it says its already registered
jetmech43 is online now  
Reply With Quote
Old 10-29-2015, 03:35 PM
  #8  
rajul
Moderator
My Feedback: (58)
 
rajul's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Missouri City, TX
Posts: 8,175
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

Hi Randy, I received your product key. Let me check it and I will get back to you.
rajul is offline  
Reply With Quote
Old 11-07-2019, 04:19 AM
  #9  
jetmech43
Thread Starter
My Feedback: (9)
 
Join Date: Oct 2003
Location: Ocala, FL
Posts: 1,693
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default Error code

Im getting error code 60000 when I put product key in
jetmech43 is online now  
Reply With Quote
Old 11-07-2019, 03:24 PM
  #10  
rajul
Moderator
My Feedback: (58)
 
rajul's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Missouri City, TX
Posts: 8,175
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

In case of error 60000 in aeroflyRC7, please follow the instructions here https://www.ikarus.net/en/fehlercode-10019-60000/
rajul is offline  
Reply With Quote
Old 11-08-2019, 06:05 AM
  #11  
jetmech43
Thread Starter
My Feedback: (9)
 
Join Date: Oct 2003
Location: Ocala, FL
Posts: 1,693
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

I followed the instructions and still get the same error code
jetmech43 is online now  
Reply With Quote
Old 11-08-2019, 06:19 AM
  #12  
rajul
Moderator
My Feedback: (58)
 
rajul's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Missouri City, TX
Posts: 8,175
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

What is the version number of your RC7? You can check this under the menu Help->About RC7
rajul is offline  
Reply With Quote
Old 11-08-2019, 06:54 AM
  #13  
jetmech43
Thread Starter
My Feedback: (9)
 
Join Date: Oct 2003
Location: Ocala, FL
Posts: 1,693
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

7.0.3
jetmech43 is online now  
Reply With Quote
Old 11-08-2019, 07:13 AM
  #14  
jetmech43
Thread Starter
My Feedback: (9)
 
Join Date: Oct 2003
Location: Ocala, FL
Posts: 1,693
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

offline activation doesn't do anything
jetmech43 is online now  
Reply With Quote
Old 11-08-2019, 11:03 AM
  #15  
jetmech43
Thread Starter
My Feedback: (9)
 
Join Date: Oct 2003
Location: Ocala, FL
Posts: 1,693
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

So what are my options, if I don't play it for awhile I have to keep putting in the code, now I keep getting the 60000 error code
jetmech43 is online now  
Reply With Quote
Old 11-08-2019, 05:52 PM
  #16  
rajul
Moderator
My Feedback: (58)
 
rajul's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Missouri City, TX
Posts: 8,175
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

Your RC7 version is 7.0.3 and you will need to perform the free update to version 7.5.9 first.

Please install the free update to V 7.5.9 from here at first:
https://www.ikarus.net/en/rc7-updates/

After that please retry to activate the aeroflyRC directly via the main menu “Help -> Activate aerofly”

If the activation still doesn`t work please use this browser activation dialog.

https://www.ikarus.net/license/activate.php

General note: By this way you create a license file by entering the product key and the serial number. The serial number can be found in the aeroflyRC main menu under “Help -> Activate aerofly”. You can simply move or copy the created license file into the user folder. All details are shown on the linked page.
rajul is offline  
Reply With Quote
Old 11-09-2019, 08:11 AM
  #17  
jetmech43
Thread Starter
My Feedback: (9)
 
Join Date: Oct 2003
Location: Ocala, FL
Posts: 1,693
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

Says product key already registered, wont except the product key I have
jetmech43 is online now  
Reply With Quote
Old 11-09-2019, 08:24 AM
  #18  
rajul
Moderator
My Feedback: (58)
 
rajul's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Missouri City, TX
Posts: 8,175
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

Can you tell me the exact error code and message?
rajul is offline  
Reply With Quote
Old 11-09-2019, 08:44 AM
  #19  
jetmech43
Thread Starter
My Feedback: (9)
 
Join Date: Oct 2003
Location: Ocala, FL
Posts: 1,693
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

Error (60224) This product key has already been registered
jetmech43 is online now  
Reply With Quote
Old 11-09-2019, 08:46 AM
  #20  
jetmech43
Thread Starter
My Feedback: (9)
 
Join Date: Oct 2003
Location: Ocala, FL
Posts: 1,693
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

jetmech43 is online now  
Reply With Quote
Old 11-09-2019, 12:00 PM
  #21  
jetmech43
Thread Starter
My Feedback: (9)
 
Join Date: Oct 2003
Location: Ocala, FL
Posts: 1,693
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

Now what do I do
jetmech43 is online now  
Reply With Quote
Old 11-09-2019, 12:05 PM
  #22  
jetmech43
Thread Starter
My Feedback: (9)
 
Join Date: Oct 2003
Location: Ocala, FL
Posts: 1,693
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

https://www.ikarus.net/license/activate.php
This browser link does absolutely nothing
jetmech43 is online now  
Reply With Quote
Old 11-09-2019, 11:15 PM
  #23  
jetmech43
Thread Starter
My Feedback: (9)
 
Join Date: Oct 2003
Location: Ocala, FL
Posts: 1,693
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

can I get another product key
jetmech43 is online now  
Reply With Quote
Old 11-11-2019, 05:54 AM
  #24  
rajul
Moderator
My Feedback: (58)
 
rajul's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Missouri City, TX
Posts: 8,175
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

Please PM me your current product key, full name, and address. I'll get you a new key.
rajul is offline  
Reply With Quote
Old 11-11-2019, 10:26 AM
  #25  
jetmech43
Thread Starter
My Feedback: (9)
 
Join Date: Oct 2003
Location: Ocala, FL
Posts: 1,693
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

I sent you the product key I have in a PM
Randy Forbus
50 Juniper Trail
Ocala Fl, 34480

Last edited by jetmech43; 11-11-2019 at 10:53 AM. Reason: wrong info
jetmech43 is online now  
Reply With Quote

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service