Ikarus Aerofly flight simulators Get the answers to your technical questions about Ikarus' Aerofly flight simulators here in their official support forum

Aerofly5 no longer works--flight controller busted

Reply

Old 02-04-2018, 06:44 AM
  #1  
ic-racer
Thread Starter
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 98
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default Aerofly5 no longer works--flight controller busted

The flight controller I got with my Aerofly5 for OSX no longer works. The aircraft go crazy, it won't stay in calibration. What can I do? What other controllers work? I tried RX2SIM USB interface that I use with my other sim software and it is not recognized and the game won't run.
ic-racer is offline  
Reply With Quote
Old 02-11-2018, 02:15 PM
  #2  
ic-racer
Thread Starter
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 98
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

Everyone is running this game with the plastic game controller and it is running fine? Is there some other Aerofly5 support forum somewhere?
ic-racer is offline  
Reply With Quote
Old 02-13-2018, 09:20 PM
  #3  
rajul
Moderator
My Feedback: (58)
 
rajul's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Missouri City, TX
Posts: 8,168
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

What type of controller are you using? Can you post a photo of it? Are you connecting it to a native usb port in the computer or to a usb hub?

What is your mac OSX version?

Please attach your tmlog file.

The tmlog of aerofly RC 7 is stored in a special folder inside your users Library folder. By default the Library folder of Max OS X is hidden. To open the Finder with a visible Library folder, press and hold the ALT Key, choose the "Go To" menu and then select "Library". A Finder window with the Library folder will then be opened.
Next click yourself to the aerofly RC 7 user folder which is located here

~/Library/Containers/com.aerofly.aerofly-rc-7/Data/Library/Application Support/aerofly RC 7/

The file tm.log is located right inside this folder.
rajul is offline  
Reply With Quote
Old 02-16-2018, 08:28 PM
  #4  
ic-racer
Thread Starter
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 98
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

This is a picture of my game controller. However, thank you for the reply on the other thread, I think if I upgrade to "7" I won't need to use this controller, as long as I know the code number on the back.
Attached Thumbnails Click image for larger version

Name:	Unknown.jpeg
Views:	18
Size:	6.0 KB
ID:	2254917  
ic-racer is offline  
Reply With Quote

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service