IMAC Discuss IMAC style aerobatics in here

IMAC web site

Reply
Old 06-09-2013, 12:33 PM
  #1
BullardRM
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2002
Location: Gulf Breeze, FL
Posts: 286
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default IMAC web site

When I access the IMAC web site, the sub areas are missing. What I mean is, where you click on the next leveri.e. "Districts", "Forum" and all the rest. I recently had an update downloaded on my computer. Is it my machine or the web site? Since I cannot go past the home page, I cannot ask IMAC.
BullardRM is offline  
Reply With Quote
Old 06-09-2013, 12:45 PM
  #2
bubbagates
 
bubbagates's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Elizabethtown, PA
Posts: 8,635
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: IMAC web site

Just checked, everything is working fine on my iMac, Macbook Air and iPad
bubbagates is offline  
Reply With Quote
Old 06-09-2013, 02:01 PM
  #3
BullardRM
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2002
Location: Gulf Breeze, FL
Posts: 286
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: IMAC web site

Then I have a problem. All of the drop down in the blue band is missing. Aint this a hoot.
BullardRM is offline  
Reply With Quote
Old 06-09-2013, 07:59 PM
  #4
TIA
 
TIA's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: La Habra, CA
Posts: 1,143
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: IMAC web site

All systems are go! May want to check your CPU muffler bearing or the hood tensioning solenoid thermostat controller? Maybe the oscillating fan piston pump reduction nebulizer too!
TIA is offline  
Reply With Quote
Old 06-10-2013, 04:56 AM
  #5
BullardRM
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2002
Location: Gulf Breeze, FL
Posts: 286
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: IMAC web site

There was an update to Internet Explorer, which caused the problem. Accessing through Chrome and all shows like it is supposed to. Another confuser thingie to confuse us.
BullardRM is offline  
Reply With Quote
Old 06-10-2013, 12:46 PM
  #6
Dean Bird
 
Dean Bird's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Scottsdale, AZ
Posts: 894
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: IMAC web site


Quote:
ORIGINAL: BullardRM

There was an update to Internet Explorer, which caused the problem. Accessing through Chrome and all shows like it is supposed to. Another confuser thingie to confuse us.
The IMAC website isn't IE10 compatible.

If you want to use IE, just press F12, then select "Internet Explorer 10 Compatibility View" in the Browser Mode.
Dean Bird is offline  
Reply With Quote
Old 06-10-2013, 04:09 PM
  #7
underdw
 
underdw's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Erie CO
Posts: 356
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: IMAC web site

Do you have Comcast as your ISP?
Somehow they corrupt certain sites (for me). I'm fine when connected on another network.
underdw is offline  
Reply With Quote
Old 06-10-2013, 05:08 PM
  #8
BullardRM
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2002
Location: Gulf Breeze, FL
Posts: 286
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: IMAC web site





The IMAC website isn't IE10 compatible.

If you want to use IE, just press F12, then select ''Internet Explorer 10 Compatibility View'' in the Browser Mode.
[/quote]

This fixed the problemthanks.

No, I'm not on Comcast.
BullardRM is offline  
Reply With Quote
Old 06-11-2013, 06:21 PM
  #9
Dean Bird
 
Dean Bird's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Scottsdale, AZ
Posts: 894
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: IMAC web site


Quote:
ORIGINAL: BullardRM

This fixed the problem, thanks.

No, I'm not on Comcast.
Try it here on RCUtoo. You'll see it isn't IE10 compatible either. When you switch to Internet Explorer 10 Compatibility View, you'll get a rich text editor when you post. You won't get the raw html any more when you quote someone. Give it a try.
Dean Bird is offline  
Reply With Quote
Old 08-22-2014, 02:38 AM
  #10
rcjunky67
 
rcjunky67's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: belleview, FL
Posts: 215
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

hah, don't forget the kanootan valve on the skornix regulator
rcjunky67 is offline  
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -8. The time now is 02:41 AM.