Jet Central Turbines - Artes Jet Jet Central Turbines formerly the Artes Jet forum

Rabbit V100 ECU problems

Reply

Old 09-12-2014, 06:55 PM
  #1  
Saillfish
Thread Starter
My Feedback: (17)
 
Join Date: Sep 2003
Location: Lubbock, TX
Posts: 231
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default Rabbit V100 ECU problems

My V100 rabbit is getting a signal lost/incorrect message and if you menu down is says RX power fail. All batteries and connections have been check and tested with a volt meter. If I plug in a servo to the throttle channel it works fine. The HDT lights up with battery is connected to the ECU. Battery voltage is set right for a 2 cell lipo. All functions work, starter motor, fuel pump test, igniter test, gas valve, fuel valve etc. There is no pulse signal for the throttle on the screen. It just reads zero. The ecu shows the correct voltage on the screen. My ser. # is VT100-346. Please help. Thanks

Last edited by Saillfish; 09-13-2014 at 01:16 PM.
Saillfish is offline  
Reply With Quote
Old 09-15-2014, 11:53 AM
  #2  
jetmon
 
Join Date: Nov 2003
Location: Mexico CityD.F., MEXICO
Posts: 226
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

Hello Saillfish
Just to verify that the problem is at the ECU please connect a servo to the throttle wire at the ECU end, you can use a "Y" servo wire to that purpose
Regards
jetmon is offline  
Reply With Quote
Old 09-15-2014, 06:37 PM
  #3  
Saillfish
Thread Starter
My Feedback: (17)
 
Join Date: Sep 2003
Location: Lubbock, TX
Posts: 231
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

Originally Posted by jetmon View Post
Hello Saillfish
Just to verify that the problem is at the ECU please connect a servo to the throttle wire at the ECU end, you can use a "Y" servo wire to that purpose
Regards
Did it! Servo worked fine.
Saillfish is offline  
Reply With Quote
Old 09-16-2014, 09:58 AM
  #4  
jetmon
 
Join Date: Nov 2003
Location: Mexico CityD.F., MEXICO
Posts: 226
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

Hello
Today is no labor day so a replacement will go out till Tomorrow
I'm leaving to Jet Power in a few hours so Eric or somebody at the plant may contact you in case we need more info
Regards
jetmon is offline  
Reply With Quote
Old 09-17-2014, 07:46 AM
  #5  
VICTORIA NIETO
Junior Member
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 2
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

Hello Sailfish,
We are sending you a replacement for your ECU, we have an address in Texas, is that correct?
VICTORIA NIETO is offline  
Reply With Quote
Old 09-17-2014, 11:45 AM
  #6  
Saillfish
Thread Starter
My Feedback: (17)
 
Join Date: Sep 2003
Location: Lubbock, TX
Posts: 231
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

Originally Posted by VIA NIETO View Post
Hello Sailfish,
We are sending you a replacement for your ECU, we have an address in Texas, is that correct?
Yes the Lubbock Texas address is correct. Thanks for ur wonderful service in this matter. I have already mailed the old esu to Eric in Florida usps priority mail.
Saillfish is offline  
Reply With Quote
Old 09-17-2014, 11:59 AM
  #7  
VICTORIA NIETO
Junior Member
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 2
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

Perfect!
It is on its way, you must receive it tomorrow.
thanks
VICTORIA NIETO is offline  
Reply With Quote
Old 09-17-2014, 12:59 PM
  #8  
BluFox
My Feedback: (10)
 
Join Date: Jan 2002
Location: North Port, FL
Posts: 1,107
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

Saillfish:

Well, now you have experienced "full circle" service from Jet Central. Just to be sure, please call me after you receive the replacement ECU. I want to be very sure all parameters are set correctly.
Have you sent the "suspect defect" to me?

Regards,
Eric
BluFox is offline  
Reply With Quote
Old 09-17-2014, 04:39 PM
  #9  
Saillfish
Thread Starter
My Feedback: (17)
 
Join Date: Sep 2003
Location: Lubbock, TX
Posts: 231
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

Originally Posted by BluFox View Post
Saillfish:

Well, now you have experienced "full circle" service from Jet Central. Just to be sure, please call me after you receive the replacement ECU. I want to be very sure all parameters are set correctly.
Have you sent the "suspect defect" to me?

Regards,
Eric
Yes Eric, I mailed it yesterday usps 2day priority mail to ur Florida address. And to anyone reading this post. I own three jet central turbines and the service I have received has been nothing but perfect. I will never own anything but jet central.!
Saillfish is offline  
Reply With Quote

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service