Jet Central Turbines - Artes Jet Jet Central Turbines formerly the Artes Jet forum

Is it ok to use the HDT with telemetry connected ?

Reply

Old 06-12-2017, 03:29 PM
  #1  
Bobneal1
Thread Starter
My Feedback: (21)
 
Join Date: Jan 2002
Location: Chester, VA
Posts: 205
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default Is it ok to use the HDT with telemetry connected ?

I have 2 160se's that are connected to Jeti telemetry sensors. I would like to run cables in the model so I can use the HDT for adjustments. The power packs are not easily accessible. Is this ok?

thanks
Bobneal1 is offline  
Reply With Quote
Old 06-13-2017, 07:37 AM
  #2  
jetmon
 
Join Date: Nov 2003
Location: Mexico CityD.F., MEXICO
Posts: 226
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

Hello Bobneal1
It is ok, you can even connect both with a "Y" connector if you need to
Regards
jetmon is offline  
Reply With Quote
Old 06-28-2017, 11:40 AM
  #3  
Bobneal1
Thread Starter
My Feedback: (21)
 
Join Date: Jan 2002
Location: Chester, VA
Posts: 205
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

Juan, I have 2 160 SE Cheetahs. I have telemetry s on each for Jeti. I can only see the data for one engine. I have 7 parameters displayed. I have tried each separately and they both work. I can see the "State of each engine in the Jeti box emulator but not individual engine parameters. Do the telemetry adapters each have their own unique id number? James at Esprit says they must each have id numbers to show up individually. I have the two of them connected to an RSAT 3 through a EX 4 telemetry expander.

Thanks,

Bob Neal
Bobneal1 is offline  
Reply With Quote
Old 06-28-2017, 02:42 PM
  #4  
jetmon
 
Join Date: Nov 2003
Location: Mexico CityD.F., MEXICO
Posts: 226
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

Hello Bob
We have a special Jeti telemetry for the second turbine, that telemetry will show as #2 on Jetibox and all sensors
Please contact Jose Melendez at //rcjets12@hotmail.com for an exchange
Regards
jetmon is offline  
Reply With Quote

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service