JR Radio & Spektrum Radios Discuss all your JR and Spektrum gear.

JR R1000DS PCM 10 RX...PCM Only or PPM too??

Reply

Old 03-28-2004, 07:49 PM
  #1  
CDignition
Thread Starter
My Feedback: (9)
 
Join Date: Jan 2004
Location: Sarasota, FL
Posts: 703
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default JR R1000DS PCM 10 RX...PCM Only or PPM too??

Hil..I have this RX in a plane I bought, and I run Multiplex. The Multiplex is PPM....will this RX work??..I dont want to bother with getting a Xtal if it wont work...

In other words, will this RX work with my Multiplex TX??..

IF not it is for sale...
CDignition is offline  
Reply With Quote
Old 03-29-2004, 10:19 AM
  #2  
dsnyder
 
dsnyder's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Champaign, IL
Posts: 9,365
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: JR R1000DS PCM 10 RX...PCM Only or PPM too??

I believe that the R1000 is a SPCM receiver, and will need to be used with an SPCM capable transmitter. The R1000 receiver though is an overseas model so we don't sell or service them.
dsnyder is offline  
Reply With Quote
Old 03-30-2004, 02:31 AM
  #3  
Mac_Man_UK
Senior Member
 
Mac_Man_UK's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Slough, UNITED KINGDOM
Posts: 1,415
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: JR R1000DS PCM 10 RX...PCM Only or PPM too??

Hi danny,

I can confirm that the R1000DS IS a PCM Dual Conversion Receiver. An extremely good receiver btw....

[8D]
Mac_Man_UK is offline  
Reply With Quote
Old 03-30-2004, 06:34 AM
  #4  
CDignition
Thread Starter
My Feedback: (9)
 
Join Date: Jan 2004
Location: Sarasota, FL
Posts: 703
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: JR R1000DS PCM 10 RX...PCM Only or PPM too??

IF you want it, it is for sale..
CDignition is offline  
Reply With Quote
Old 03-30-2004, 05:28 PM
  #5  
Mac_Man_UK
Senior Member
 
Mac_Man_UK's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Slough, UNITED KINGDOM
Posts: 1,415
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: JR R1000DS PCM 10 RX...PCM Only or PPM too??

LOL,

Thanks for the offer but unfortunately I am not a "user" !!!

( I just repair them )

[8D]
Mac_Man_UK is offline  
Reply With Quote
Old 03-30-2004, 10:23 PM
  #6  
tadawson
Senior Member
 
Join Date: Sep 2002
Location: Lewisville, TX
Posts: 669
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: JR R1000DS PCM 10 RX...PCM Only or PPM too??

What band and frequency is it on? And how much do you want for it?

- Tim
tadawson is offline  
Reply With Quote

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service