JR Radio & Spektrum Radios Discuss all your JR and Spektrum gear.

Expo on a buddy box

Reply

Old 05-04-2004, 11:45 PM
  #1  
catboater
Thread Starter
My Feedback: (51)
 
catboater's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Kirkland, WA
Posts: 543
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default Expo on a buddy box

Danny, I'm using a 6102 as a master and a X 347 as the slave (buddy box). Can I program in some expo on the 347? I've tried but it doesn't seem to be working. I'd like to make the buddy box's stick a little less sensitive.
catboater is offline  
Reply With Quote
Old 05-05-2004, 10:37 AM
  #2  
dsnyder
 
dsnyder's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Champaign, IL
Posts: 9,365
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Expo on a buddy box

Yes, you can either enter the expo into the 347 and use the standard trainer set up of the 6102, but remember that the 347 does need to be completely set up for the model in this mode. The 6102 also has a pilot link function, so that if you are using it as the master, you could use the pilot link function and then when the trainer button is pressed, only the 4 primary controls are reliquished to the slave 347 and the programming features set up in the 6102 would remain active. So the expo would also carry through to the 347.
dsnyder is offline  
Reply With Quote
Old 05-05-2004, 05:27 PM
  #3  
catboater
Thread Starter
My Feedback: (51)
 
catboater's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Kirkland, WA
Posts: 543
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Expo on a buddy box

Thanks Danny! As usual you have told me exactly what I wanted to know. Since I just got the 6102 I'll give the Pilot Link a try. It's good to know that if I decide to go with a Quattro buddy box I can use the expo from the 6102.
catboater is offline  
Reply With Quote
Old 05-06-2004, 08:43 AM
  #4  
dsnyder
 
dsnyder's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Champaign, IL
Posts: 9,365
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Expo on a buddy box

No problem! Please let us know if you have any further questions.
dsnyder is offline  
Reply With Quote

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service