JR Radio & Spektrum Radios Discuss all your JR and Spektrum gear.

Gear Switch

Reply

Old 05-05-2004, 07:23 AM
  #1  
joy
Junior Member
Thread Starter
 
joy's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: St Venera, ,
Posts: 25
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default Gear Switch

Hi Danny,

I have a JR X-378 TX currently configured in acro mode for a plane using 5 channels. I am not using the gear channel. Is it possible to configure my radio to use the gear switch as a mix switch or possibly as a throttle cut switch?

Regards,

Tonio

[link=http://www.shotsofmalta.com]www.shotsofmalta.com[/link]
joy is offline  
Reply With Quote
Old 05-05-2004, 10:49 AM
  #2  
dsnyder
 
dsnyder's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Champaign, IL
Posts: 9,365
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Gear Switch

Yes, you can use the gear switch for various functions, you can set these up in mixes 3 or 4. You will set up whatever mix you would like, for a throttle cut you would set up a throttle to throttle mix, then assign the mix to the gear switch in the mix switch selection. Then set the rates as desired. Another possibility is if you are not using channel 5 for anything would be to mix gear to whatever channel you like and set the rates as needed in each switch position. Which method you use will depend on the set up that you are wanting to do.
dsnyder is offline  
Reply With Quote
Old 05-07-2004, 06:30 AM
  #3  
joy
Junior Member
Thread Starter
 
joy's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: St Venera, ,
Posts: 25
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Gear Switch

Thanks mate!

tried it out. worked well. Now im getting actually aquainted with this radio (after owning it for two yrs )

Tonio
[link=http://www.shotsofmalta.com]www.shotsofmalta.com[/link]
joy is offline  
Reply With Quote
Old 05-07-2004, 09:18 AM
  #4  
dsnyder
 
dsnyder's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Champaign, IL
Posts: 9,365
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Gear Switch

Glad to hear it worked out for you! Please let us know if you have any further questions.
dsnyder is offline  
Reply With Quote

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service