JR Radio & Spektrum Radios Discuss all your JR and Spektrum gear.

XP662 question

Reply

Old 11-25-2002, 11:16 PM
  #1  
Muffinman
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2002
Location: Brookville, IN
Posts: 124
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default XP662 question

I just got a new XP662 system not long ago. I have installed it in a Sig LT40, with an OS .46SX engine. I've run through the basic setup of the computer functions on page 5 in the Airplane Quick Start. I have the digital trim settings done, and reversed any of the servos that needed it. The problem is I can't get the Throttle cut button to work. I previously had an Aitronics VG400 in the plane and could shut the engine down by lowering the throttle stick all the way and using the trim switch. This of course doesn't work with this radio. Without the throtle cut switch not working, should I change the throttle trim setting back to Zero to get it to work? Thanks in advance for any help. I haven't been out to or flying field to get help from the flyers out there due to the cold and crappy weather on the weekends.
Muffinman is offline  
Reply With Quote
Old 11-26-2002, 04:07 PM
  #2  
dsnyder
 
dsnyder's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Champaign, IL
Posts: 9,365
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default XP662 question

The trim switch should bring the trim back with the throttle stick at idle. Is your throttle travel adjustment set very low, or is there a very low amount of trim used?
dsnyder is offline  
Reply With Quote

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service