JR Radio & Spektrum Radios Discuss all your JR and Spektrum gear.

6 volts on 531 servo

Reply

Old 12-17-2002, 12:59 AM
  #1  
ml3456
Thread Starter
 
Join Date: Oct 2002
Location: Darien, IL
Posts: 626
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default 6 volts on 531 servo

Can you put 6 volts on a 531 servo. i heard some of the 500 series can't take 6 volts.

Thanks
ml3456 is offline  
Reply With Quote
Old 12-17-2002, 03:23 PM
  #2  
dsnyder
 
dsnyder's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Champaign, IL
Posts: 9,365
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default 6 volts on 531 servo

The 531 servo will be fine on a 6 volt system.
dsnyder is offline  
Reply With Quote

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service