JR Radio & Spektrum Radios Discuss all your JR and Spektrum gear.

channel mix

Reply

Old 12-20-2002, 04:11 PM
  #1  
gemini-RCU
Member
Thread Starter
 
Join Date: Feb 2002
Location: Milford, CT
Posts: 95
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default channel mix

Danny I have a PCM10 and I am using two servos for elevator can I use the elevator channel and another channel like the ailerons. I want to try to get away from a Y harness so I can adjust servo direction and end travel seperatly.
gemini-RCU is offline  
Reply With Quote
Old 12-20-2002, 07:05 PM
  #2  
dsnyder
 
dsnyder's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Champaign, IL
Posts: 9,365
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default channel mix

Do a mix elevator to the channel of your choice, the easiest is aux 3, but any of the others will work. Set the mix values to 100% and turn the trim on. If you have used aux 3, go to the trimmer function, and inhibit aux 3. If you used another channel, like aux 2, mix the channel to itself in another mix, and make the percentages -100% with the switch/knob in all positions. This should get it going. If you have any problems, feel free to give one of our techs a call at 877-504-0233
dsnyder is offline  
Reply With Quote

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service