JR Radio & Spektrum Radios Discuss all your JR and Spektrum gear.

Datasafe 2 problem

Reply

Old 01-08-2003, 02:46 AM
  #1  
woodscra
Senior Member
Thread Starter
My Feedback: (23)
 
Join Date: Dec 2001
Location: frisco, TX
Posts: 895
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default Datasafe 2 problem

I have successfully copied Model 1 from my 10x to the pc. All was well until I made some changes to the model and wanted to save again.
Each time I tried I got the error, Unknown transmitter.

Now it won't copy again, what is the problem?
I have version 2.0.5

I did make a copy to model 2 of my setup and successfully copied model 2 to the PC. And now I cannot copy model 2 anymroe because I get the same error as above.
woodscra is offline  
Reply With Quote
Old 01-08-2003, 03:11 AM
  #2  
woodscra
Senior Member
Thread Starter
My Feedback: (23)
 
Join Date: Dec 2001
Location: frisco, TX
Posts: 895
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default Datasafe 2 problem

Also, the menu option "Update model parameters" does not work. When I type in the path to my file it says:
"Update file path does not exist at that location"
woodscra is offline  
Reply With Quote
Old 01-08-2003, 02:04 PM
  #3  
dsnyder
 
dsnyder's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Champaign, IL
Posts: 9,365
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default Datasafe 2 problem

This may either be a computer/datasafe issue, or it could be with the transmitter. My guess the problem would be in the computer. I would recommend giving one of our techs a call at 877-504-0233 and see if we can help find the problem.
dsnyder is offline  
Reply With Quote

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service